6245

Băsescu = Mărul..... Votați Mărul !!!!


 
 
 
 
 
 
Băsescu se redefinește.
După ce el  și oamenii lui și-a luat cu  flit și  în PDL , Băse reacționează.... își trage târâturile limbiste într-un nou partid.. Mișcarea Populară!
Prima pe listă e.....
Surpriză .... :)))))))
Țața Leana,  feblețea lui Luchthaven.
 
Elena Udrea a demisionat din PDL  
 

Elena Udrea se pregătește să părăsească PDL pentru a se înregimenta oficial în Partidul Mișcarea Populară, împreună cu foștii consilieri prezidențiali Daniel Funeriu, Adrian Rădulescu și Gabriel Berca. Aceasta în condițiile în care, Partidul Mișcarea Populară a fost înregistrat, miercuri, ca formațiune politică.
Coordonatorul principal al acestui proiect, clocit în laboratoarele Cotrocenilor, rămâne sociologul Sebastian Lăzăroiu, și el "eliberat" recent din slujba lui Traian Băsescu, pentru a-i gospodări mult trâmbițata moștenire politică de dreapta.
Toți oamenii președintelui
La rându-i, după ce a fost învinsă și izolată pe linie de partid, Elena Udrea își pregătește plecarea din PDL. Potrivit surselor ZIUAnews, în cursul ultimelor săptămâni, fostul ministru al Turismului a avut o serie de întâlniri cu edilul nemțean Gheorghe Ștefan "Pinalti", cu afaceristul Valerian Vreme - unul dintre principalii colaboratori ai lui Traian Băsescu -, și cu Florin Popescu, fostul baron pedelist de Dâmbovița, recent exclus din PDL. Cu prilejul acestor întrevederi, s-a hotărât ca - după înregistrarea oficială a Partidului Mișcarea Populară -, Elena Udrea să demisioneze din formațiunea condusă de Vasile Blaga, împreună cu mai mulți pedeliști din teritoriu (cu preponderență din Neamț, Bacău-Onești, Dâmbovița și Ialomița).
Funeriu visează la Bruxelles
Semn că nu iese fum fără foc, opt consilieri prezidențiali, printre care Daniel Funeriu, Sebastian Lăzăroiu, Gabriel Berca și Adrian Rădulescu, au demisionat marți din funcția de consilier prezidențial. Decretele de eliberare din funcție au fost publicate marți pe site-ul Administrației Prezidențiale. Daniel Funeriu a declarat: "Așa cum am anunțat, mă înscriu în Mișcarea Populară și intenționez să creștem partidul și să candidez la europarlamentare."
0