2810

Cu sânii goi în zăpadă! O vedetă din România s-a pozat dezbrăcată pe nămeţi (FOTO)

 Una dintre cele mai fierbinți fete din showbiz-ul din România este în stare să topească nămeţii aşternuţi în toată ţara. A ieşit în pădure pentru o sesiune foto incendiară, în care a apărut aproape dezgolită, cjiar dacă gerul pişcă bine de obraji. Foto:
Arta cere sacrificii, asta a simțit din plin, pe pielea ei, Raluca Dumitru.
Frumoasa bruneta, a realizat, pe un ger năprasnic, o ședință foto inedită care a dovedit că frigul nu o dovedește, ci dimpotrivă. E adevărat, după ce a pozat aproape goală, Raluca a avut nevoie și de un tratament forte pentru că, așa cum bănuiați, a și răcit după ce s-a dezbrăcat în zăpadă la -10 grade Celsius.
Îmbrăcată într-o rochie transparentă, acoperită doar de cristale Swarovsky, fără sutien sau bikini pe ea, Raluca Dumitru a înfruntat nămeții din Pădurea Băneasa de dragul unei ședințe foto în care apare ca o Crăiasă a Zăpezii. Bruneta nu a simțit pe moment că-i este frig, însă seara, la finele shootingului, au apărut frisoanele, scrie spynews.ro.
”Aveam frisoane și febră mare. Am răcit cumplit pentru că am stat goală în zăpadă. Nu m-am gândit nici o secundă că pot să pățesc asta, dar sincer, îmi place atât de mult rezultatul, încât aș mai face-o o dată”, ne-a mărturisit, la acea vreme, modelul.








 
zumi.md/

0