4588

Sexy, dezgolite şi senzuale! Ce vedete din Moldova au renunţat la haine pentru pictoriale fierbinţi (FOTO)

Pictorialele nud reprezintă, cu adevărat, o artă în care se etalează natura şi sexualitatea trupului uman. Tot mai multe vedete renunţă la haine, demonstrând în toată goliciunea sa, adevărata frumuseţe a corpului. Actriţe, cântăreţe, prezentatoare tv sau modele cu nume mondial au acceptat să-şi arate părţile sale intime în reviste, astfel contribuind nu doar la arta nudităţii, dar şi la ascensiunea în carieră. Unele celebrităţi din Moldova nu au rămas în urmă cu această tendinţă, uimind cu apariţii incitante în pictoriale nud. Foto:
Iată care sunt starurile autohtone care au renunţat la haine şi şi-au etalat formele sexy în pictoriale incitante. 

Interpreta Doina Sulac a îndrăznit să se dezgolească frumos în anul 2007. Sesiunea foto a fost incendiară, iar Doina a intrat perfect în rolul de jucătoare sexy de hockey . 




La ai săi 19 ani, Karizma, pe atunci încă numindu-se Alexa, a apărut într-un pictorial erotic, în rolul Evei, însoţită nu de Adam, ci de mai mulţi şerpi.



În anul 2008 şi interpreta Mariana Şura a avut curajul să-şi arate nurii într-un pictorial. Vedeta s-a lăsat dezgolită în împrejurări folclorice.



Diana Grigor a demonstrat cât de senzuală şi feminină poate fi dimineaţa, în cadrul unui pictorial din anul 2012.


Şi blondina Kătalina Rusu s-a trezit nudă şi sexy, lăsându-se prinsă de obiectivul fotografic.


Fanii Victoriei Lungu au rămas mască după apariţia fierbinte a artistei. Vedeta a renunţat la haine şi şi-a arătat sexualitatea în baie, unde spuma abia îi mai acoperă părţile intime. 



Chiar dacă nu a apărut încă în pictoriale incitante în reviste, Tania Cerga şi-a arătat trupul în toată goliciunea sa, în sesiunea foto pentru recentul videoclipul "Spre Mare". 


Fotografiile cu Olia Tira, fără pic de haine pe ea au apărut recent într-o revistă din Moldova şi au făcut mari furori în presă. Mai mult decât atât, Olia este unica vedetă autohtonă care a apărut complet dezgolită, iar acest lucru a stârnit atât admiraţie, cât şi critică dură. 



Recent, Natalia Gordienko a intrigat reţelele de socializare, postând o poză erotică în care apare nudă şi extrem de feminină. 

 
sursa: zumi.md/
foto: Facebook.com


0