1418

Interview la Realitatea TV cu fostul director CIA

Ar fi bine sa vedem ce fel de oameni controleaza lumea, din culise. Ce si cum spun ei, si ce incearca sa nu spuna.
Am scris cateva zile in urma precum Realitatea TV gazduit un interview cu un general de 4 stele, american, si fostul director CIA, Michael Hayden. Sunt abordarte chestiuni romanesti, chiar si unele subiecte legate de Basarabia, Ucraina, Putin, ascultarea telefoanelor.
Faptul ca asa interview a aparut la Realitatea TV (proprietar este un cetatean al Israelului) parca sugereaza cu cine este legat Crin Antonescu. Asta e bine, principulul nu mai vin ordine de la Moscova si nu este implicata Rusia si putirastii. Este evident ca serviciile secrete amere sunt implicate serios in Romania.
Celor cu inteligenta si gandire analitica le recomand sa priveasca si sa reflecteze. Putem discuta. In tema Politika al acestui forum nu se poate discuta - este dictatura putinista mai rau ca pe timpul lui voronin - o boschetarie de "titushki" al ocupantilor rusi, cu cenzura, falsficari, romanofobie, anti-democratie.... O fac ei bomj, bandit, tsaric, SS, Lifta rea si altii parca sunt naivi, discuta despre sport si gastronomie, sterg participantii oponenti rusiei .. dar e clar ca mas media si internetul in R. Moldova inca este controlat si cenzurat de ocupantii rusi.
Din fericire, alta situatie este in Romania. Rusii nu-si mai fac de cap in media si internetul romanesc. Ce-i drept e multa coruptie si neo-ceausism in aceasta tara.
 
 
Interviu Michael Hayden partea I http://webtv.realitatea.net//interviu-michael-hayden-partea-i_914128.html?p=#video
 
 
 
 
 
 
1