3329

Ea este femeia Barbie! Se machiază zilnic patru ore!


 
Lhouraii Li, o tânără de 21 de ani din Marea Britanie, petrece zilnic patru ore în fața oglinzii pentru a-și construi imaginea de păpușă Bărbie, look fără de care nu iese niciodată în public. Femeia cu look-ul de „plastic” spune că imaginea ei este inspirată de combinația dintre modă japoneză și stilul păpușii Barbie.   

Tânără, în vârstă de 21 de ani, manichiuristă de profesie, provine din Bradford (West Yorkshire) și folosește lentile de contact speciale, dar și gene false pentru ca ochii ei să pară la fel de mari precum cei ai unei păpuși. De asemenea, a învățat în timp cum să-și modifice trăsăturile feței prin tehnici de machiaj.
 
„Folosesc lentile circulare pentru că ochii mei să pară mai mari. Pun apoi eyeliner mult peste linia ochiului și folosesc aproximativ 14 perechi de gene false. Mi-am ras chiar și sprâncenele. Le-am desenat mai sus pentru a nu arăta ciudat faptul că am ochii atât de mari”, spune ea.
Lhouraii este atât de atașată de imaginea ei încât mărturisește că niciodată nu iese din casă fără un machiaj complet, nici măcar pentru a-și face cumpărăturile. „Nu văd lucrul asta ca pe o corvoadă. Oamenii se trezesc și se uită la televizor, eu mă trezesc și îmi aplic machiajul. Găsesc asta la fel de distractiv”, adaugă tânăra.
 
Când vine vorba despre personajele din care-și trage inspirația, Lhouraii Li pomenește unicorni, zâne și prințese Disney, dar declară că nu a fost întotdeauna obsedată de stilul Barbie. „Abordam stilul gothic într-o perioadă. Lumea se uita la mine extrem de ciudat atunci. Parcă mă priveau cu ură. Atunci mi-am spus că o să încerc ceva și mai nebunesc de atât”, povestește ea.
 
Acum, spune că atenția pe care o primește din partea oamenilor de pe stradă nu o mai deranjează atât de mult. „Bineînțeles că oamenii fac comentarii răutăcioase, dar eu încerc să mă detașez de asta. Oamenii se uită la mine, mă strigă femeia Barbie, dar nu-mi pasă de asta”, continuă ea seria declarațiilor.
 
Transformarea ei din prințesa gothică în Bărbie a început acum patru ani, pe vremea când Lhouraii Li a început să experimenteze stiluri de make up și a citit mult despre cultură japoneză. Acum, a început deja să posteze tutoriale de make up pe Youtube. Sunt mai bine de 6000 de oameni ce au dat subscribe canalului ei, iar clipurile sale au în medie câte 20.000 de vizualizări.
 
Cel mai mare fan al fetei este fără doar și poate iubitul ei, Nathan Kent, omul care îi este alături de patru ani. „Chiar îmi place acest look. Cred că ar fi mai bine pentru ea dacă ar putea ieși din casă fără așa mult machiaj, dar asta o face fericită. O cunosc deja de opt ani. Atunci când ne-am cunoscut, adopta un stil gothic, la fel cum făceam și eu. Dar apoi, când ne-am reîntâlnit la câțiva ani distanță, începuse deja să se îmbrace așa. De atunci suntem împreună. Sunt mai mulți oamenii care o plac decât cei care o privesc cu dispreț. Oricum, toți sunt interesați. Pe mine mă deranjează doar atunci când o deranjează pe ea”, spune Nathan.
 
Totuși, în ciuda privirilor insistente ale oamenilor și a comentariilor uneori răutăcioase, Lhouraii este fericită și spune că nu are de gând să-și schimbe prea curând stilul. „Dacă încă voi vrea să arăt așa, atunci când voi avea 50 de ani, atunci așa se va întâmpla”, încheie femeia Barbie! 

Sursa: ADPM 

0