2923

России тормозуху вместо молдавского вина

"SUSŢINE MOLDOVA". Implică-te şi convinge Rusia de calitatea produselor moldoveneşti! Blocada Rusiei asupra exporturilor moldoveneşti de vin, fructe şi legume continuă. De câteva săptămâni asistăm la o avalanşă de ameninţări venite dinspre Moscova. Iar în ultimele zile, ele s-au materializat în embargoul asupra importurilor din Moldova. Pentru că noi, jurnaliştii, nu cunoaştem altă armă decât cuvântul vă invităm să ne unim forţele într-o singură voce şi să susţinem Moldova împreună.
Împreună putem găsi argumentele care să convingă Moscova că vinul, legumele şi fructele moldoveneşti sunt de calitate şi nu sunt periculoase. Gândiţi-vă la argumente convingătoare, în formă de slogan şi postaţi-le aici, pe pagina publika.md/sustinemoldova !
Nu uitaţi, împreună putem îi convingem pe ruşi că produsele moldoveneşti sunt de calitate şi merită să le cumpere. Iar noi trebuie să dovedim şi prin cuvinte că iubim Moldova şi că suntem mândri de rodul muncii noastre.
 
Moldova este „Regatul vinului”. În Moldova sunt cu cele mai mari galerii din lume şi cu „Colecţia de Aur” care este menţionată în cartea „Guinness Book”. Aceste vinuri alese sunt savurate şi apreciate, însăşi de regina Elizaveta. Sus vinul moldovenesc!
 


Un vin Bun pentru o minte mai Sănatoasă...
 


Moscova bea vin si nu crede lacrimilor !
 


Noi producem vin şi fructe, nu tancuri
 


Daca marfurile vor fi de calitate - vor avea trecere peste tot in lume. Rusii care inteleg ceva in vin, vor bea in continuare vinul nostru.
 


Vinul roşu moldovenesc - pastila impotriva radiaţiei!!
 


Europenii beau vin pentru ca este sanatos pentru inima, cine nu are inima, n-are nevoie de vin...e suficient vodca :-)
 


Noi vrem să muncim în Rusia,vrem să comercializăm producția noastră în Rusia,dar noi nu suntem vinoveți că guvernanții noștri stau cu pietre în sîn.Vă promitem că va veni timpul să-i alungăm.
 


Produse naturale de pe un sol fertil si vin de calitate pe masa din Kremlin...
 


Ar trebui în aceste timpuri amestecate de minciună să știți să puneți preț pe calitate și să apreciați pe cei ce vă oferă produs bun ecologic si de calitate
 


Cu un vin bun moldovenesc, cina la Moscova este mai gustoasă.
 


Vinul nostru e mai sănătos decât vodca voastră!
 



1