1402

Țărăncuța Veselă

  De ce copiii noștri devin bandiți, proști, needucați, bâci, gopnici, curve, prașmandovși sau angajați la ministerul învățământului?


În sfârșit a început școala! Ca orice mamă, mă umflă bucuria cînd văd câte teme pentru acasă are de făcut un copil de clasa 6. Aseară am terminat temele la ora 23, iar alaltăseară la ora 23.45. Pentru moment, am renunțat la practicarea sportului (hipismul) si la muzică .
 Da cui trebuie sportul ista? Ce, o să ajungă sportțmen?! las mai bine să învețe formulele, să știe care sunt “submulțimile mulțimii” și de ce “fiecare mulțime este o submulțime a sa” . Sport o să facă când o să iasă la pensie, că atunci n-o să aiba nimic de făcut.
Mă bucură măcar faptul că deștepțiii de la ministerul învățământului (fără majuscule) au scurtat vacantele, astfel, copiii noștri nu vor alerga aiurea cu mingea pe stadion, nu vor cutreiera toate drumurile pe bicicletă și nu vor zburda la școala de hipism, de parcă n-au mai văzut cai în viața lor. Nu vor merge pe la cercuri de dans și muzică, că doar n-o să ajungă mare artiști!!! Da cititul literaturii artistice?! Cui trebuie cititul ista?! Manualul în mîină și să citească doar strict ceea ce le dă de la școală!
 Fic-mea adoră să creeze. Eu i-am zis :”Fată hai, niș un fel de creație!” N-avem noi timp de pierdut cu creațiile. Când să creăm, la 23.45 când terminăm lecțiile? Ne-ne-ne! Îi da BAC-ul, îi termina facultatea, apoi aspirantura, doctorantura și pe urmă poți să creezi cât vrei!
Respect pentru profesorii care se străduie să fie lideri la numărul exercițiilor date pentru acasă. Cu cât mai multe teme pentru acasă au de făcut, cu atâț îs mai mici șansele ca prăsâlele noastre să ajungă bandiți, proști, needucați, bâci, gopnici, curve, prașmandovși sau și mai grav, angajați la ministerul învățământului! Așa că slava Domnului că-mi țin copiii doar în casă și le dau voie să iasă la joacă doar sâmbăta. Și asta în caz că nu vom reâncepe meditațiile la română, engleză, matematică și germană.
Eu, ca o proastă, am făcut 2 facultăți, da nu mi-o dat în cap să mai fac o facultate, să dau la matematica, de ex. Așa că, să mă cac eu în diplomele mele dacă nu știu matematică și nu știu să rezolv o problemă de clasa 6-a. Îs o ratată și viața mea îi distrusă și toți mă arată cu degetu. 
“Învățati, învățati și iarăși învățați” – Ministerul Educației

http://tarancutavesela.wordpress.com/2013/09/05/de-ce-copiii-nostri-devin-banditi-prosti-needucati-baci-gopnici-curve-prasmandovsi-sau-angajati-la-ministerul-invatamantului/

0