1978

BARBARISM. Comuniștii se pregătesc prin PĂDURI cum să organizeze "revoluții"


Comuniştii şi tinerii comsomolişti se pregătesc pentru lupte de stradă. Sute de activişti ai Partidului Comuniştilor au fost instruiţi, într-o pădure din sudul ţării, cum să mobilizeze masele şi se organizeze revoluţii. Poze de la aceste evenimente au fost publicate pe Puls.md.
.
Deşi deputatul comunist Mark Tkaciuk a precizat că revoluţia pusă la cale de PCRM trebuie să fie una paşnică, din imagini se vede că aceştia sunt antrenaţi să facă faţă şi confruntărilor de stradă.
.

Antrenamentele zilnice începeau, potrivit portalului, cu pregătirea fizică a tinerilor. Participanţilor le-au povestit istoria mai multor revoluţii şi le-au prezentat filme cu revolte de stradă.
.

Aceştia au fost instruiţi să mobilizeze oamenii cu ajutorul noilor tehnologii.

Sursa: puls.md
 
-------------------
Comuniștii fac pregătiri pentru confruntări stradale  
 
 
 

 

Tineri comuniști
Foto: puls.md
.

Publicația pro-comunistă puls.md a publicat un material însoțit de fotografii în care se arată cum partidul condus de Vladimir Voronin instruiește tinerii cum să se comporte în cazul confruntărilor stradale. 

Site-ul scrie că tinerii comuniști au participat la două școli de vară la care au participat inclusiv și deputații Tkaciuk și Petrenco. Sursa scrie că partidul i-a pregătit pe participanți de evenimentele din această toamnă, rezultatul cărora ar urma să fie alegerile libere. 
.

UNIMEDIA amintește că la mijlocul verii Vladimir Voronin a spus că PCRM pregătește o revoluție de catifea în această toamnă. „Perioada emoțiilor, asezonată cu strigăte „Moldova-Moldova” a trecut. Vine perioada unui calcul judicios, unei pregătiri minuțioase și multilaterale de demitere a regimului de guvernământ. Noi nu mai amenințăm regimul cu „o revoluție de catifea”, dar începem să o punem în aplicare,” a declarat sursa.

http://unimedia.info/stiri/comunistii-fac-pregatiri-pentru-confruntari-stradale-65143.html
0