1281

Vreau sa aflu parerea despre proiectul Portfolio.md

Acest proiect uneste doua interese principale angajatorii si lucratorii.Portalul dat sustine tinerii specialisti in promovarea talentelor si tot odata usureaza selectarea specialistilor potriviti.
Pentru Angajatori:
Nu odata,o companie sau o persoana fizica, pentru a gasi un specialist bun este nevoita sa apeleze la cunoscuti,la reclama sau la site-ri simple de anunturi, etc. ... Problema e ca pentru a selecta un specialist bun, angajatorul trebuie sa piarda mult timp cu fiecare specialist in parte, fie analizind CV-urile,fie primind apelurile.Portfolio.md, care este de fapt si o baza de date a tuturor Specialistilor din toata Moldova,din toate categoriile, permite Angajatorilor sa se adreseze tuturor Specialistilor,adica:
  • Creind anunt, adica auction, unde toti Specialistii ii vor raspunde negociindu-se intre ei referitor la pretul serviciului, la timpul executarii acestui serviciu,iar angajatorului nui ramine decit sa urmareasca acest auction, sa cerceteze fiecare Portfolio(poze,video,date de contact,recomandarile altor utilizatori,lucrarile specialistului, etc.) al utilizatorilor si sa aleaga cu cine doreste sa lucreze.
 
  • Creind un concurs. Daca o companie,sau o oarecare persoana are de executat un proiect oarecare si doreste sa aleaga pe cei mai buni specialisti,care vor face fata anume la proiectul dat, atunci Angajatorul nu are decit sa creeze un concurs si sa explice detaliat proiectul, sa plaseze imagini, file-uri,iar specialistii vor veni cu idei,poze, scheme, logouri,descrieri etc., direct in cadrul concursului(anuntului)
Pentru Specialisti:
Majoritatea tinerilor din Moldova dupa ce finiseaza o facultate, nu au loc de munca anume pe specialitatea care au finisato si asta deoarece companiile au nevoie de oameni calificati, experimentati, cu stagiu de munca si nu au cind sa se dadaceasca cu tinerii viitori specialisti.Deaceea portalul nostru le vine tinerilor si nu numai, in ajutor si le ofera munca la alegere, dupa puterile fiecaruia, in timpul liber, la distanta sau in oficiu.
Mai pe scurt...sunt angajatori care nu doresc sa se adreseze la diferite companii care ofera servicii, deoarece acestea costa, fiindca companiile achita pe aceeasi lucratori,servicii comunale,chirie,etc., aici apar Tinerii Specialisti care sunt gata sa faca aceasta munca la un pret cu mult mai redus.
0