1251

Marinuţă minte sau e prost re(in)format! ATENȚIE, POZE ŞOCANTE CU SOLDATUL MORT!






Răsturnare de situaţie în cazul soldatului decedat la Bulboaca! Iată probele șocante care confirmă ipoteza că tânărul a fost bătut înainte de a muri. Soldatul decedat are semne vădite de violență pe corp, are nasul fracturat iar ochiul și obrazul stâng este vânăt.
Vă prezentăm mai jos, în exclusivitate,  pozele cu tînărul mort,  trimise de rude:






În urma neclarităților, dar  și a necoincidenţelor între declarațiile făcute de  rudele decedatului și cele ale responsabililor de la Procuratură,  deschide.md a solicitat opinia  unui medic legist care a dorit să-şi păstreze anonimatul.
 
 
 
După o analiză minuțioasă a pozelor cu cadavrul,  medicul legist,  a declarat pentru deschide.md că vânătăile de pe fața tânărului par sa fi apărut în urma unor lovituri ceea ce ar însemna că acesta a fost bătut înainte de a muri. Rănile nu par să fi apărut  în urma convulsiilor în momentul cind acesta s-ar fi strangulat, a mai specificat expertul medico-legal.
 
 
Amintim că săptămâna trecută ministrul Apărării, Vitalie Marinuță a precizat pentru deschide.md : ,,Procuratura militară a deschis o anchetă pe acest caz şi a examinat trupul militarului. Ei au spus că băiatul nu avea nicio leziune”.
 
 
 
 
Însă, după publicarea dezvăluirilor şocante despre moartea soldatului Oleg Filipciuc, care s-ar fi sinucis prin strangulare în apropierea poligonului de la Bulboaca, Procuratura Militară nu a mai fost aşa de categorică iar procurorul  Nicolae Dimitriev a spus că: ,,Toate versiunile sunt posibile, așteptăm rezultatul expertizelor“.
 
 
Amintim că fratele lui Oleg Filipciuc, dar și un prieten apropiat al decedatului, care nu a dorit să-și dezvăluie numele, au povestit  pentru portalul nostru cum fratele său a fost adus în sicriu de colegii cu care își satisfăcea serviciul militar. Anatolie a oferit detalii despre o eventuală ceartă dintre Oleg și  superiorii săi, care ar fi cauzat ulterior moartea acestuia în urma unei bătai crunte:
 
 
,,Fratele meu niciodată nu s-ar fi sinucis, el era mereu vesel și curajos. El a fost omorât! Asta o demonstrează și vânătăile care le avea pe corp, când a fost adus în sicriu de colegii săi soldați. Nasul îi era rupt, piciorul drept era însângerat iar pe obrazul stâng era vânăt. Fratele meu a stat 30 de zile acasă pentru că avea dureri la o mână, și nu putea face nimic cu ea. Atunci el a povestit cum ofițerii se îmbătau criță și îl fugăreau pe el și pe ceilalți colegi ai săi în vestă antiglonț  pe poligon. Apoi după unele vizite la medic și pastile care nu au ajutat, Oleg  s-a întors în serviciul militar, cu mâina lipsită de putere. Familia noastră este convinsă că el a fost bătut și apoi gâtuit, doarece am văzut în ce stare era corpul lui când a fost adus, el ne-a povestit ce se întâmplă acolo  și cum sunt chinuiți de mai marii superiori în grad. Noi știm din ce cauză el a fost omorât, el în zilele libere a dorit să vină acasă, dar superiorii i-au dat o penalitate fără motiv. Atunci fratele meu i-a sunat tatălui și i-a spus despre asta.
 
 
 
Anatolie a mai declarat  că nu este adevărată informația care se vehiculează în presă, conform căreia  mama lor care a decedat acum 7 ani, ar fi alcoolică.
 
 
În familia Filipciuc au fost 5 copii, dar au rămas 4, după moartea lui Oleg. Unul dintre frați este plecat la munca în Franța.
 
 
Soldatul  îşi satisfăcea serviciul militar la Brigada  nr.2 Infanterie Motorizată a Ministerului Apărării.

Read more: http://deschide.md/exclusiv-marinuta-minte-sau-e-prost-reinformat-atentie-poze-socante-cu-soldatul-mort/#ixzz2XucawS9d
 
0