1350

Eleva Sabina şi prietenii ei naţionalişti sunt în continuare idioţi

În caz că nu ştiţi personajul am scris de ea în Vice. O maimuţă proastă şi minoră care trola maghiari de ziua lor. S-a certat cu ei cum fac copiii tâmpiţi care au impresia că le ştiu pe toate. Că aşa sunt adolescenţii. Se plictisesc şi se ceartă din căcaturi.
„Uite-o pe curva aia. A ieşit cu Cornel şi mie îmi place de Cornel! Futu-ţi gura mă-tii de bozgoroaică! Am să vin mâine cu o bentiţă tricoloră fix de ziua maghiarilor şi o să-i spun că-i bozgoroaică şi să plece în Ungaria. Dup-aia o să se uite Cornel la mine! Că de-aia nu vrea să mă lase să i-o sug, că bozgoroaicele ăstea împuţite şi blonde care arată mai bine decât mine se cred şefe în ţara mea, unde eu am mai multe drepturi decât ea! Pentru că, deşi amândouă suntem nişte proaste de 16 ani născute aici, străstrăstrăstrăstrăstrăstrăstrăstrăstrăstrăstrăbunicul ei a fost născut în altă ţara şi al meu nu. Deci eu sunt mai importantă pentru că un om pe care eu nu l-am cunoscut s-a futut aici şi un om pe care ea nu l-a cunoscut s-a futut în altă ţară. Şi tata poa să-l bată pe tac-su!”

Bag mâna în foc că asta a fost în capul ei şi doar atât.
A fost suspendată de la şcoală că căuta scandal cu bentiţa ei tricoloră şi s-a umflat tărâţa în toţi analfabeţii naţionalişti. Că românul nu ştie cu câţi i se scrie verbul „a fi” la toate conjugările lui, da’ e mândru că e român şi se supără că un maghiar nu are chef să înveţe limba lui, pe care el abia o ştie.
Ei bine, profitând de notorietatea în rândul troglodiţilor pe care o are această chioampă minoră, o organizaţie de oligofreni de-ăştia care iau în serios instinctul de turmă naţionalist de parcă am fi la 1800, a făcut acest filmuleţ idiot pe care nu l-a văzut nimeni într-o lună. Şosetele mele au fost văzute de mai mulţi oameni.
Popout
Aparent şpanchia asta manipulată de oameni aproape la fel de proşti ca ea are impresia că Basarabia e o chestie pe care o poţi aduce acasă. Ţi-o dă cineva la pachet dacă strângi 200 000 de semnături.
Nu înţeleg care-i raţionamentul acestor idioţi. Să ne unim cu Basarabia ca să ce? Să aibă o hartă frumoasă la care să li se scoale reduşilor mintal care altceva decât naţionalism nu au?
Care e problema cu ea cum e acum? Vai că e o politică de rusificare a ţării. Cui îi pasă? Îs săraci pârliţi în Republica Moldova. Contează dacă sunt săraci lipiţi în româneşte sau în ruseşte?
Graniţa o treci când ai chef. În ziua de azi oricum graniţele au rol pur administrativ. Nu e ca şi cum stă cineva cu puşca acolo şi rupe familii în două. Nu e nici un interes. Ambele ţări sunt fomiste şi de căcat. A lor puţin mai tare. Dar nu e diferenţa atât de mare încât să vrea ăştia să sară gardul ca să vină aici. Nu umblă câini cu covrigi în coadă deloc pe aici.
Pe cine ajută să lipeşti la o ţară de căcat o ţară şi mai de căcat? Corupţia lor e nasoală. Hai să o integrăm la corupţia noastră. O să iasă sigur ceva fain.
Cât de tâmpit să fii, şi lipsit de realizări personale, ca să te mângăi cu continuitatea asta naţională? Stră-stră-buncă-tu era în România mare, care conţinea şi Basarabia. Mare căcat. Nici nu ştii cum îl cheamă da’ ţi se pare că avea orgoliul mai împăcat când se uita spre hartă. De parcă ar schimba asta ceva pentru cineva.
Şi nu înţeleg ce vor să rezolve cu 200 000 de semnături. Să zicem, prin absurd, că găsesc 200 000 de reduşi mintal care au impresia că alipirea cu Moldova ajută cu ceva sau schimbă ceva. Se găsesc. Că e ţara plină de idioţi. Dar ce fac cu semnăturile? Se duc la Putin să îi zică „uite, boss, am făcut o petiţie şi avem 200 000 de semnături” la care ăsta o să zică „Ok, în mod normal aş fi împotriva acestui demers, dar nu mă pot opune la 200 000 de SEMNĂTURI. Apropo, dacă mai strângeţi încă 100 000 vă dau şi tezaurul înapoi şi dacă ajungeţi la 1 milion îi sug lindicul elevei Sabina până când i se îndreaptă ochiul ăla şpanchiu”
Dar ea n-are nevoie. Ochiul ăla e şpanchiu de tristeţe că graniţa aia cu rol administrativ o împiedică pe ea şi pe mă-sa să absolut nimic. Dacă ar dispărea graniţa aia, s-ar îndrepta şi ochiul.
Naţionalismul e boala omului nesemnificativ. Irelevant pe plan individual, prostul se încălzeşte cu gloria, de obicei inventată, a strămoşilor lui. În capul lui e şi gloria lui. Dacă l-a fătat mă-sa într-un loc, toate realizărle acelui loc sunt şi meritul lui.
Pentru că atunci când eşti prost, analfabet şi inutil, te simţi bine la poveşti cu Ştefan cel Mare. Şi ai impresia că o dungă pe o hartă şi milioane de oameni pe care nu i-ai cunoscut niciodată determină cine eşti şi te influenţează cu ceva.
Naţionalismul nu există. E o invenţie de la 1700 cu scopul de a motiva idioţii să pună mâna pe furcă şi să-şi apere domnitorul şi averile lui, de parcă l-ar ajuta asta cu ceva. Funcţiona în vremurile ălea triste, în care toată lumea se bătea cu toată lumea, şi aveai nevoie ca prostul tău să aibă un sentiment de apartenenţă, ca să moară pentru tine. Să nu-i treacă gândul banal prin cap „Da’ de ce pula mea să mă complic? Ce mi-e că mă exploatează un român sau un ungur? Tot exploatat sunt.”
Gata. Nu se mai bate nimeni cu nimeni. E inutil. Staţi în banca voastră, spălaţilor pe creier.
The post Eleva Sabina şi prietenii ei naţionalişti sunt în continuare idioţi appeared first on Pitici Gratis.
0