1577

Ghimpu nu se teme de miliţia transnistreană


La eveniment vor participa locuitori de pe ambele maluri ale Nistrului. Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, va asista astăzi la concursul „Miss Corjova”, care se va desfăşura în satul Corjova, din raionul Criuleni, în incinta Casei de Cultură. Precizăm că localitatea Corjova se află sub administraţie dublă.
Totodată reamintim că la 2 martie curent de Ziua Memoriei, când are loc comemorarea eroilor căzuţi în războiul de pe Nistru, Corjova a fost împânzită de miliţienii transnistreni. În cadrul comemorării a fost şi un conflict când s-a încercat arborarea tricolorului.
Evenimentul de astăzi este organizat în premieră, în cadrul implementării programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii între ambele maluri ale râului Nistru” şi în contextul desfăşurării Festivalului „Mărţişor”. 

Concursul este organizat de către primăria satului Corjova din raionul Criuleni, în parteneriat cu primăria satului Corjova din raionul Dubăsari. La eveniment vor participa locuitori de pe ambele maluri ale Nistrului.

0