794

Lupu a decăzut în ochii lui Vlad Filat

“Şantajul” la care recurge Partidul Democrat cu scopul de a demite Guvernul actual l-a făcut pe Vlad Filat să-l desconsidere de Marian Lupu. Prezent la o emisiune de la N4, premierul a declarat că preşedintele Parlamentului ar fi coborît mult prea jos şi că nu va mai comenta declaraţiile acestuia.

“Îl consideram un intelectual, iar acum a coborît mult prea jos”, a precizat Vlad Filat.
Totodată, premierul le-a da de înţeles celor care doresc să-l demită că nu ar trebui să fie atît de siguri în ceea ce priveşte reuşita demiterii sale din funcţie, făcînd trimitere la expresia veche: “socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea de la tîrg”
 “Calculele care se fac acasă nu întotdeauna coincind cu cele din tîrg. Vom vedea marţi, vom prezenta raportul. Am fost numit în funcţia de premier de cetăţenii acestei ţări. Nu am tradat şi nu am de gînd să trădez cetăţenii RM”, a precizat Vlad Filat.
Actualităţi.md amineşte că ieri, PCRM a înaintat moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului. Pentru ca Executivul să fie dat jos este nevoie de 51 de voturi. Dintre cei care au anunţat deschis vă vor susţine moţiunea sunt PCRM (34 mandate), PD – (15), deputaţii din grupul Dodon (4), Mihai Godea (1).
0