1058

Federaţia Rusă este faza terminală a ultimului imperiu colonial

12.02.2013 - Preşedintele Putin a semnat documentul numit „Noul concept de politică externă a Rusiei”, care reia, printre multe altele, ideea Uniunii Economice Eurasiatice şi vorbeşte despre o rezolvare favorabilă a problemei Transnistrene în favoarea separatiştilor.


15.02.2013 - Coincidenţă sau nu, Republica Moldova a intrat într-o criză politică la numai trei săptămâni după anunţul privind apropiata încheiere cu succes a negocierilor privind Acordul de Asociere Moldova – UE şi a celor privind Acordul de liber schimb Moldova - UE. Finalizarea Acordului de Asociere ar putea avea loc până la Summit-ul Parteneriatului Estic de la Vilnius din 28-29 noiembrie 2013, când probabil se va semna cel cu Ucraina. 

Miniştri de externe ai UE cer urgentarea negocierilor şi a ulterioarei ratificări în parlamentele naţionale europene, pentru ca şi Moldova să semneze la acelaşi summit. Încheierea acestor acorduri ar fi o grea lovitură pentru planurile coloniale ale Federaţiei Ruse.


21.02.2013 – Vocea Rusiei, trompeta de stradă a Moscovei în România (mai corect Răcnetul Rusiei la România), reia tema dragă acesteia (de fapt un îndemn făţiş la rebeliune de stradă care ar trebui privit mai serios de organele în drept) a „războiului civil”. Dacă astă vară erau îndemnaţi la luptă „cetăţenii” nemulţumiţi de slăbiciunea USL-ului în a termina lovitura de stat, acum ni se anunţă o Revoluţie anti Ponta, titlul articolului, după care, exact prima frază a acestuia ne spune că România se află în război civil. 
 
Continuarea articolului ... la adresa: ANALIZĂ: Federaţia Rusă este faza terminală a ultimului imperiu colonial - VOCILE DREPTEI > EVZ.ro

0