984

WorldGMN Moldova

 In toaman anului 2012, Wolrd GMN a lansat un program uimitor de afiliere. Nu e nevoie de a cumpara sau de a vinde ceva , nu e nevoie de volume lunare. Pur si simplu instalati programul ADKASH pe dispozitivul dumneavoastra , care la momentul intrarii unui apel , sms sau mms o sa apara publicitatea pe ecran , astfel de la aceasta publicitate veti primi bani de la agentii publicitari.
Pentru fiecare apel primit, SMS sau MMS, vei primi in medie 0.05 $. Pentru fiecare utilizator invitat veti primi cite 5 centi pe saptamina . Cit mai multi prieteni si cunoscuti invitati cu atit si creste venitul dumneavoastra pasiv.Odata banii ajunsi in cont suma de 10$ va fi cheltuita pentru un card de debit adkash cu care puteti sa scoateti bani vostrii. Programul se poate descarca gratuit.Daca voi in orice caz o sa primiti apeluri , mesaje de ce sa nu faceti citiva centi pentru asta?
Fii partenerul nostru si ia maximum de la viata. Daca ai intrebari, contactele mele sunt pe site , nu pierde sansa sa fii printre primii! http://max-world.zz.mu

0