Maratonul "Localurile cu narghilea" - localul Arena Sports
Maratonul "Localurile cu narghilea" - localul Arena Sports
Salutare tuturor ;)
Demult nu am scris pe blog despre narghile. Și astăzi voi continua maratonul ”Localurile cu narghilea”.
Următorul local al nostru a fost ”Arena Sports”. Un local ce se află pe strada Bănulescu Bodoni 28/1, față de ASEM, blocul A.
Preţul narghilei este de 80 lei, un preţ, precum consider eu - se merită de a cheltui pentru a fuma un qalyan.Narghileaua este preparată pe qalyan-ulMYA Mozza, iar localul vă oferă 6 mixuri de tutun pentru narghilea (personal foarte tare îmi plac mixurile din acest local). Narghileaua poate fi preparată pe apă, suc, lapte sau vin - gratis (Notă: în unele localuri veţi plăti pentru laptele sau vin).
Personal des vizitez acest local pentru o narghilea aromată şi gustoasă şi o bere brună.
De asemenea, localul vă oferă o mulţime de oferte speciale pentru fiecare zi.
Îmi place la nebunie localul "Arena Sports", căci narghileaua este la un preţ accesibil (80 lei) şi de asemenea îmi place foarte mult cum sunt preparate narghilele (calitativ şi profesionist).
Bravo localului "Arena Sports" pentru narghilele calitative si o atmosferă excelentă în local ;)
Autor: Eugen Ganţa
Sursa: http://kalyan-chisinau.blogspot.com/