1401

AURUL DACILOR. Moldova – istoria modernă. PARTEA 1

//Aurul Dacilor nu-i dă  liniște lui Traian Băsescu. Reflecții înainte de vizita "excelenței sale" în Republica Moldova//

Introducere

Ce dragoste demonstrează moldovenii față de diferiți idoli…

Oameni creduli, în special din Republica Moldova, se alungă după totul ce e nou. Cum altfel, când I se spune, că el provine de la celebrii nobili ai Romei antice, de la patricieni…

Un scurt istoric.

Până acum două decenii în urmă moldoveni își numeau copiii folosind tradițiile creștine ortodoxe al canonului bisericesc, și această tradiție are un sens profund și sacru.

Oameni ortodocși înțeleg – numele influențează asupra soartei copilului, și îi creează soarta pe toată viața.

Protecția sfîntului nume este, de fapt, nu este nimic altceva decât ajutorul lui Dumnezeu în toate faptele  bune și drepte.

Împreună cu numele său copilul primea în dar și icoana sfîntului său, care o păstra pe totă viața și la ajutorul căruia se adresa în orice moment  dificil al vieții.

Acesta e adevărul. Așa a fost multe secole la rînd.

Adevărul despre “umanistul” Traian.

Dar tinerii de astăzi cu creierii “spălați”, uitând rădăcinile sale, credinta, biserica și pe Dumnezeu au început să boteze copiii lor folosind poreclele ai dictatorilor și patriciilor Romei antice, deci, ai cuceritorilor pămîntului natal. Și asta fără să știe, că prin intermediul unei astfel de “conexiuni invizibile” cu răufăcătorii istorici ei arunca copiii lor în iad.

Desigur, după cum știți, peștele putrezește din cap. Și ce vedem noi? Conducerea țării prima dă exemlu în acest sens.

Doar gîndiți-vă, ce înseamnă să numești un boulevard din capitală cu numele “Traian”?

În ciuda faptului că personajul istoric a venit pe acest pământ cu sabia de cotropitor, pentru a jefui și înrobi poporul nostru, iar acum, în onoarea sa, la Botanica au ridicat chiar și o copie a Columnei lui Traian, pe care, după cum se știe, este sculptată scena cum soldații romani îi ucid pe strămoșii noștri – Daci!…

Dar Traian, apropo, ca personalitate a fost un om foarte mîrșav.

Citiți ce au scris despre el contemporanii. Dar au scris ei că el a fost needucat, alcoolist și un pedofil.

Cum Roma a trăit 200 ani, din aurul furat de la strămoșii nostril.

Ați știut că datorită aurului și argintului, pe care Traian ia furat de la strămoșii noștri, Roma confortabil a trăit două sute de ani la rind?.

Dacă nu mă credeți, socotiți valoarea pradei furate de la Daci și împărțiți suma la bugetul anual al Romei antice (toate cifrele sunt în Internet).

Unde se păstrează a doua parte a aurului furat din Dacia, sau motivul real al tentativelor “românizării” a Republicii Moldova.

Știm de asemenea, că a doua, cea mai mare parte din aurul Daciei, nu a fost găsită și încă se păstrează undeva pe teritoriul țării noastre – Republica Moldova.

Potrivit informațiilor din surse de încredere, informația despre locul unde e  ascunsă comoara se conține într-una din cărțile, pe care Ștefan cel Mare a depus la păstrare în bibliotecă din Mănăstirea de la Sfântul Munte Afon.

Biblioteca a fost construită pentru a păstra această cartea.

Toate discuțiile despre restituirea aurului român și pretențiile înaintate către Rusia de către conducerea românească, au scopul de a pregăti argumentele necesare pentru căutări pe teritoriul Republicii Moldova, și sunt acțiunile bine gândite și planificate al serviciilor secrete române și agențiile de informații occidentale. Scopul – captarea aurului Daciei, care se află pe teritoriul țării noastre și pe bună dreptate aparține întregului popor multinațional din Republica Moldova.

Analizînd faptele istorice, este important să rețineți, că volumul celei de-a doua parte a rezervelor de aur ale dacilor este destul pentru o existență confortabilă al poporul multinațional din Republica Moldova pentru o mie de ani înainte.

Strămoșii noștri au avut grijă de noi, și acum depinde numai de noi – dacă Roma din nou va fura sau nu viitorul nostru.

Cum datorită dacilor la romani au apărut … pantalonii!

Știați că soldații romani au venit la să cotropească Dacia cu fundurile goale, iar atunci când vremea devinea răcoroasă, se legau cu niște cîrpe?!

Și când ei spun că Roma ne-a adus noă,”barbarilor”, progres și cultură, eu rîd, pentru că anume dacii le-au dat ceva forte important. Datorită strămoșilor nostri romanii au cunoscut pantalonii!

Și de atunci, aceștea pot acoperi cel puțin o rușine din cele, pe care la mai au.

Dictatorul roman si omonimul său.

Deci, se pare că nu degeaba conducerea noastră, vîndîndu-se urmașilor imperiului roman și uitînd de credința sa și de poporul său creștin, adoptă legi care sunt atât de caracteristice idolului lor – dictatorul roman Traian.
Iar acum ne vine în ospeție  omonimul său – președintele Traian Băsescu.

Se pare că legenda despre a doua jumătate a aurului dacilor nu-i dă pace și lui?

Eforturi în zadar!

Aurul Dacilor va fi găsit atunci, când moldovenii îşi vor aduce aminte de rădăcinile sale.

Iar voi, moldovenilor, știți de fapt, unde e povestea și unde e realitatea?

Continuarea urmează… (faptele importante ale istoriei adevărate a poporului moldovenesc vă vom povesti în materialele următoare).

Sveatoslav Mazur,
Coordonatorul mișcării de eliberare națională “Moldova Federală”

Vezi http://federatia.md/?p=302

 

0