1736

Horoscopul iubitorilor de narghilea

 
 


Berbec

Trăsătura distinctivă a berbecilor este inițiativa. Cine va fi primul să fumeze? Cine va fi primul care va trage fumul prin nas? Desigur....Berbecul. Per general, berbecii nu pot să fumeze mult narghileaua, pe dânșii le trage întotdeauna spre altceva. Doar o clipă în urmă Berbecul a vrut să fumeze narghilea, și peste 5 minute, s-a încăpățânat și vrea ceva mai nou.

Taur

Taurul, prin natura sa - sunt oameni cu voință puternică. Mai bine să nu stați în calea lor, dacă ei doresc să fumeze o narghilea. Ei vor găsi și tutun pentru argilă, și narghileaua o vor pregăti. Într-o companie de prieteni, întotdeauna vor comanda narghilea pe apă, sau una care este considerată cea mai practică, deoarece consideră că nu este neapărat să cheltuie mulți bani.

Gemenii

Gemenii nu iubesc să fumeze singuri. Ei sunt iubitori de aventuri și încearcă întotdeauna să iese să fumeze narghilea într-o locație nouă. Datorită naturii sale prietenoase și dorinței de a fuma argila cu plăcere, gemenii întotdeauna păstrează conversația, și îți va spune ceva distractiv și nou. Doar că din cauza naturii sale duble, nu vă puteți baza la 100 % pe dânșii. În cazul în care a promis să plătească pentru tine narghileaua, nu e recomandat să-l credeți ;)


Rac

Cine, cel mai rar fumează narghilea într-o companie de prieteni? Desigur...... Racul! Racul întotdeauna, are grijă de lumea sa interioară de la impactul lumii externe, din această cauză au mare grijă de sănătatea sa și nu vor fuma des narghileaua. Racii, iubesc glumele și companiile mari, și nu vor fi împotrivă de a sta la o narghilea gustoasă împreună cu prietenii săi. Dar este cu mult mai probabil că nu vor fuma argila.

Leu

Cine va plăti pentru narghileaua? În jurul cui se va aduna o întreagă companie de prieteni? Desigur......... Leu! Persoanele, născute sub zodia Leu, sunt întotdeauna în mijlocul atenției, generoși și nobili. O natură creativă, din această cauză o narghilea simplă - el niciodată nu o va lua. Leul are nevoie de o narghilea cu un tipar sau cu sens profund în argila. În cazuri extreme, poate să comande cea mai mare narghilea. Astfel de persoană deseori va decide cine e următorul să fumeze argila, sau cu ce aromă de tutun va fi narghileaua. Îi place să vorbească, și să mediteze când fumeazănarghilea, liniștit și calm, sub o muzică orientală frumoasă. Cei care iubesc zgomote și veselie, mult timp nu vor fuma argila împreună cu o persoană, sub semnul zodiacal Leu.

Fecioară

Dacă aveți nevoie să pregătiți o narghilea minunată sau să alegeți un local pentru a fuma, știți la cine să apelați? Desigur la Fecioară. Harnică și practică, Fecioara va face totul la maxim. Dacă îi place să fumeze narghilea, atunci știe tot despre acest instrument de fumat tutun: istoria, tipuri de narghile, prețul, localuri, cum se pregătește o narghilea și cum se fumează. Fecioara are o lume interioară bogată, din această cauză iubește, precum Leul, să mediteze în timpul fumatului narghilei, dar niciodată nu va face abuz de fumatul narghilei.

Balanța

Balanța, întotdeauna, foarte greu alege tutunul pentru argila, cu ce lichid (apă sau lapte, sau poate vin), deoarece aceștia sunt rareori încrezători în sine. Unde poți găsi cele mai frumoase narghile? Desigur la Balanță! În ceea ce privește fumatul narghilei, într-o companie de prieteni, Balanța este grijulie și bine manierată, iar să fumeze nu după rând niciodată nu o va face.

Scorpion

Dacă fumați împreună cu un Scorpion, uită de opinia dumneavoastră și aveți deplină încredere în dânsul. În realitate, nu veți fi dezamăgiți, Scorpionii sunt inteligenți și iubesc să aducă tot la perfecție, din această cauză vor pregăti o narghilea minunată. Scorpionul este o personalitate uimitoare - plini de creativitate și putere internă.

Săgetătorul

Dacă narghileaua va deveni cu timpul amară, primul cine va reacționa va fi Săgetătorul. Săgetătorul este un simbol de onestitate și sinceritate. El poate foarte ușor să va declare că narghileaua este prost pregătită de dumneavoastră și nu poate fi fumată. Dar, din cauză că are lipsă de tact, niciodată nu va spune asta cu intenții rele. Săgetătorii sunt persoane care iubesc jocurile de noroc, de aceea nu vă mirați dacă vă vor oferi să jucați în cărți, în timp ce fumați argila.

Capricorn

Capricornul știe perfect aspirațiile sale, sunt oameni cu cunoștințe enciclopedice și pot foarte bine prepara o narghilea. Vă vor primi cu ospitalitate acasă, vor pregăti o narghilea minunată și va oferi un sfat bun. Fumează rar, dar cu exactitate. Capricornii, întotdeauna știu ce vor să fumeze și cu ce lichid. Capricornul este foarte practic și nu risipitor. La Capricorn, probabil este cea mai pură și corectănarghilea.

Vărsător

Vărsătorii nu fumează des narghileaua, dar pun pe prim plan estetica narghilei. Vărsătorii trăiesc sub o singură idee și mereu vor să aducă la cunoștință întregii lumi, că narghileaua pentru dânșii este ceva secundar. Iar dacă decid că fumatul narghilei este rău pentru sănătatea lor, niciodată nu se vor apropia de argila.

Pește

Peștele este simbolul păcii și de o anumită pasivitate. Peștilor le este indiferent să fumezenarghileaua sau nu. Ei încearcă să steie deoparte de probleme și zgomote. Este adevărat că le place să viseze, și ce este mai bine decât să visezi sub fumatul unei narghile bune. Întotdeauna fumează ceea ce fumează alții. De ce? Din cauză că le este indiferent.

Sursa : http://kalyan-chisinau.blogspot.com/

Facebookhttp://www.facebook.com/kalyan.chisinau

0