9077

Despre masturbare si adevăratele ei efecte

2) Este masturbarea normală?
Multe asa-zise “studii” si “cercetări” (false dealtfel!) pretind ca ea este normală. Nu este adevărat! Nu va lăsati prinsi de cei care spun astfel de lucruri.
Masturbarea este anormală si dăunătoare sănatatii omului – atat in cazul bărbatilor, cat si a femeilor. Exista cazuri reale de oameni care au practicat aceasta forma de auto-satisfacere sexuală si care au avut de suferit din pricina unor boli si afectiuni provocate de ea. Lucrul acesta este cea mai mare dovadă ca masturbarea nu numai ca nu este normală, ci ca are si repercursiuni grave asupra sănatatii omului, cu cat ea este practicată mai des si pe o perioada mai lungă de timp.
Quote:3) Care sunt efectele masturbarii?
Lichidul seminal (sperma) este formata din diferite minerale si vitamine. Spre exemplu, ea contine proteine, calciu, lecitină, magneziu, fosfor, testosteron, potasiu, vitamina B12, zinc, enzime, si multe alte elemente. Aceste lucruri sunt vitale pentru organismul uman si pentru dezvoltarea lui normală, in special in decursul formării lui: in adolescenta si in anii urmatori acesteia. Masturbarea excesiva, si nu numai, face ca aceste elemente sa fie eliminate din corp fară masură, predispunand individul la o serie intreaga de disfunctii si afectiuni.
Masturbarea duce la probleme ale memoriei, ale puterii de concentrare si ale ‘ascutimii’ mintii. Celulele nervoase ale creierului (neuronii) se distrug progresiv si iremediabil datorită risipei excesive de energie. Acesta este un factor deosebit de periculos fiindca nu există nici o cale de refacere a acestor neuroni. Pierderea memoriei si a puterii de concentrare o poate observa persoana respectivă pe masura ce ea continuă să se masturbeze mai mult.
S-a mai observat la cei care practică masturbarea ca ei sufera de ejaculare precoce, intr-o forma mai mult sau mai putin gravă. Acest lucru se intampla deoarece auto-controlul asupra impulsulilor sexuale se denaturează prin practica masturbării. De fapt, in decursul timpului, acest auto-control se va modela si adapta mai mult la această practică decat la actul sexual normal.
Masturbarea nu face decat să “imbătranească” omul mai rapid decat in mod normal. Acesta, la 40 de ani, se va confrunta cu bolile si afectiunile care se intalnesc in general la pacientii mult mai in varstă. Lucrul acesta se intamplă din cauza risipei excesiv de mare de energie care nu face decat sa slăbească foarte mult organismul, predispunandu-l la diverse afectiuni si boli, in functie de fiecare individ in parte. Sistemul imunitar al organismului este deasemenea slăbit pe măsură ce omul continuă sa se masturbeze mai mult, el fiind mult mai putin ferit de virusi si infectii in comparatie cu un om cu un sistem imunitar puternic.
Pe plan psihic, masturbarea duce la o izolare progresivă fată de societate si de mediul inconjurător. Persoana care se masturbează ajunge incet-incet sa-si gasească placerea numai in această practică, dezvoltand o inhibitie fată de persoanele si evenimentele din jurul său. In cazuri mai avansate se poate ajunge la depresii nervoase greu de vindecat.
more information : http://www.orthodoxphotos.com/readings/trupul/masturbarea.shtml
pareri ? eu zic ca nu e adevarat.
0