788

Serghei Sirbu va deveni jurist la firma “Roga i Kopita”. Ce spune Voronin, dupa “LOVITURA” primita de la juristul PCRM?

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, regretă mult plecarea juristului Partidului Comuniştilor, Serghei Sîrbu, însă spune că decizia pe care a luat-o nu-i va aduce niciun plus în cariera sa.

“Această este o pierdere pentru Sergiu în primul rînd. Am văzut cu o zi înainte discursul lui Sergiu şi i-am propus să scrie numele acelor deputaţi care au părăsit PCRM şi să-mi spună unde sunt ei astăzi. În jurul la 20 de oameni care nu s-au răgăsit niciunde. Este un lucru foarte important pe care Sergiu, fie nu l-a conştienţizat din cauza vîrstei, fie i s-a oferit nişte favoruri mari şi nu  a putut ceda, dar îmi pare rău de biografia de mai departe a lui sergiu. Va ajunge un jurist de rind la o firma “roga kopita”, a declarat Voronin.

Comunistul le-a spus jurnaliştilor că Serghei Sîrbu îi era ca un nepot, însă decizia sa l-ar dezamăgit.

Actualităţi.md aminteşte că Sîrbu a părăsit PCRM acum două zile, rămînîd deputat independent în Parlamentul R. Moldova.

0