4630

BayMD-Primul serviciu international de online-shoping in Moldova!

BayMD este compania care schimbă viziunea despre comerțul electronic, aducând un suflu nou în domeniul cumpărăturilor online. Prin intermediul nostru puteți procura cele mai noi tehnologii, aparate de uz casnic, instrumente muzicale, piese auto, haine din cele mai mari shopping mall-uri din lume și alte produse care se bucură de vânzări în țările europene, Asia și America. Ușor și rapid puteți face rost de produsele necesare încât veți avea impresia că le procurați din magazinul de vizavi.

Clienții BayMD merită să știe unde pot găsi ofertele pieței internaționale și merită să procure cele mai bune produse oferite de acestea. BayMD își asumă responsabilitatea de a face până și imposibilul,astfel încât cumpărăturile pe eBay, Amazon și din alte magazine online să fie cât mai comode, sigure și, cel mai important - să fie convenabile pentru clienții noștri.

În timp ce unii doar visează să efectueze comenzile pe Amazon și eBay sau se pierd fara speranta în diverse opțiuni costisitoare, clienții noștri pur și simplu se bucură de procesul selectiv al comenzilor.

Contacte:

Office: Tighina 49/4 et2 Companya BayMD

skype: myebay.md

e-mail: myebay.md@gmail.com

www.facebook.com/www.bay.md

0