1374

Două persoane au ajuns la spital în urma accidentului rutier în lanț din capitală

Două persoane cu traumatisme ale capului au fost internate la Spitalul de Urgență în urma accidentului în lanț produs în apropierea podului de pe strada Mihai Viteazul din sectorul Rîșcani al capitalei. Eufalia Negreață, medic superior în cadrul instituției, a declarat pentru NOI.md că starea pacienților este medie-stabilă.

Eufalia Negreață a menționat că cei doi pacienți implicați în accident, ambii șoferi, au fost diagnosticați cu traumatism cranio-cerebral și, respectiv, plagă contuză în regiunea frontală, ambele de gravitate medie.

În accidentului produs la amiaza zilei în preajma podului de pe strada Mihai Viteazul au fost implicate șase automobile. Prezent la fața locului, șeful adjunct al poliţiei rutiere, Oleg Boboc, a declarat pentru presă că informațiile preliminare vorbesc despre două victime. El însă n-a putut oferi mai multe detalii, menționînd că acestea vor fi anunțate ulterior.

În urma impactului, pe ambele direcții ale străzii s-au format șiruri de automobile, șoferii deplasîndu-se cu dificultate.
noi.md
0