869

Ce să nu mănânci niciodata la fast-food!



Angajaţii care lucrează în bucătăria restaurantelor McDonald's, Subway şi Pizza Hut au făcut câteva dezvăluiri cu privire la unele produse pe care nici ei nu le-ar consuma.
Unele produse din meniurile fast food-urilor sunt de evitat, deoarece aceste alimente fie au un nivel prea mare de calorii, fie sunt preparate în condiţii neigienice, informează Business Insider.
Iată mai jos lista cu felurile de mâncare pe care să nu le comanzi niciodată de la fast-food! 
"Seafood salad" de la Subway: "prin salată de mare vor să zică imitaţie de crab şi restul numai maioneză, multă maioneză."
Pieptul de pui de la Subway: "La începutul zilei ni se spunea să le scoatem din congelator (piepturile de pui - n.r.) şi să le punem în apă fierbinte unde rămâneau toată ziua. Apoi, la sfârşitul zilei, trebuia să-i scoatem din apă şi să-i stoarcem, fiind îmbibaţi de apă, apoi îi puneam într-un container de plastic unde aşteptau acelaşi tratament în ziua următoare".
McDonald's Chicken McNuggets: "Am lăsat din greşeală o pungă cu aproape 100 de bucăţi afară, pe masă, destul de mult timp. S-au topit. Într-o baltă de lichid"
Pizza Hut, pizza aluat Pan: "Orice pizza Pan este o alegere proastă. Îmi aduc aminte cum preparam blaturile îngheţate umplându-le cu ulei vegetal"-

click.ro
0