1089

Autoritatile romane au depistat peste 100 kg de cafea in masina unui moldovean


Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat în autoturismul unui cetăţean din Republica Moldova 108 kg cafea, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă si care erau destinate comercializării.


Poliţiştii romani au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei şi evaziunii fiscale. Pe timpul acţiunii, acestia au oprit, în trafic, pentru control, pe raza localităţii Râşeşti, un autoturism marca Audi, înmatriculat în Republica Moldova, condus de un cetăţean român, care era însoţit de proprietarul maşinii, cu cetăţenie română şi Republica Moldova.


Pe timpul controlului efectuat asupra autoturismului a fost descoperită cantitatea de 108 kg cafea, de provenienţă Italia, ambalată în 432 pungi de câte 250 grame fiecare, pentru care nu au putut fi prezente documente de provenienţă.


În urma verficărilor specifice efectuate lucrătorii noştri au stabilit faptul că întreaga cantitate de cafea aparţine proprietarului masinii, care intentiona sa le vanda in Moldova.


Bunurile, in valoare de 8.510 RON, a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor şi au fost indisponibilizate la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Huşi.


tv7.md

0