831

Afla ce l-a facut pe Ceban sa ADERE la PSRM

Membrul PSRM, Ion Ceban spune că sunt două lucruri care l-au determinat să părăsescă PCRM-ul pentru a adera la Partidul Socialiştilor.

În primul rînd - situația din PCRM. Nu am de gînd să bîrfesc pe cei cu care am lucrat mulți ani împreună. În al doilea rînd ține de tactica partidului”, a spus Ceban astăzi în cadrul unei conferinţei de presă .

Ceban a negat zvonurile precum că a fost șantajat ca să plece din fracțiunea comuniștilor.

Ceea ce s-a invocat de mai mulți foști colegi nu are niciun suport. Mama mea nu are dosare penale. Nu a fost și nu este cauza plecării din PCRM. Nu sunt presat sau șantaj. A fost o decizie conștientă. Îmi pare rău că am fost atacat de foștii colegi, nu exclude că vor mai fi plecări din PCRM”.

Actualitati.md precizeaza ca liderul socialiștilor, Igor Dodon, a menționat că Ion Ceban nu va fi parte doar a grupului parlamentar al PSRM, dar și membru al echipei partidului.

În noiembrie vom veni cu un document-platformă important. Se va numi „Parteneriatul pentru Moldova”. Va fi un set de probleme-soluții pentru dificultățile pe care le întâmpină țara noastră”, a spus Dodon. 

La fel, Dodon a declarat că începînd de azi PSRM lansează oficii publice de consultare a cetățenilor, pentru a-i ajuta să-și rezolve problemele cu APL. Ion Ceban va fi unul dintre cei care va monitoriza acest proiect.

0