1702

Aducea in tara droguri in cutiute cu crema

Zilele trecute, angajaţii Direcţiei Antidrog din cadrul Departamentului poliție, în conlucrare cu procuratura municipală, au reţinut un barbat din Chisinau, suspectat de trafic ilicit de droguri.Poliția a stabilit că suspectul, un tânăr de 22 de ani, periodic se deplasa în Italia, la rudele sale, unde făcea rost de substanţe narcotice. Prin contraband, acesta le introducea în ţară și le realiza pe piaţa moldoveneasca.

În urma percheziţiei la domiciliul suspectului, poliţia a depistat și ridicat două dispozitive destinate consumului drogurilor, 10 gr de marijuana și 300 gr de hașiș.

Drogurile, originare din Italia, erau introduse în țară pe cale aeriană, fiind camuflate în cutiute cu cremă, împachetate și sigilate. În urma realizării lor, suspectul obţinea un profit de peste 60.000 lei.

Bănuitul este cercetat în baza art. 217/1 al. 3 Cod Penal „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare”. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 7 ani privaţiune de libertate.

tv7.md
0