911

Lansarea Şcolii CID NATO

Centrul de Informare şi Documentare privind NATO în Republica Moldova (CID NATO) vă invită la lansarea celei de-a III ediţie a Şcolii CID NATO. Inaugurarea va avea loc joi, 13 septembrie 2012, ora 15.30,  în incinta sălii de conferinţe a Centrului de Informare şi Documentare NATO.
 
Şcoala CID NATO are drept scop familiarizarea tinerilor din Republica Moldova cu diverse aspecte ale securităţii naţionale şi internaţionale dar şi direcţiile stabilite de NATO în cadrul Summit-ului de la Chicago.
Ediţia din acest an va fi axată pe agenda Summit-ului NATO de la Chicago, în care, cei 35 de participanţi, ai şcolii, vor avea posibilitatea să întâlnească experţi naţionali şi internaţionali care vor împărtăşi cunoştinţele şi experienţa lor în domeniu.
Evenimentul va fi oficializat de către E.S., William Moser, Ambasadorul SUA in Republica Moldova care va vorbi despre demararea Summit-ului de la Chicago dar şi despre importanţa unui astfel de proiect în Republica Moldova.
La fel, cuvînt de salut vor avea şi absolvenţii celor două ediţii a Şcolii CID NATO care vor împărtăţi experienţa lor dar şi impactul acestei şcoli după abosolvirea ei.
Amintim că Şcoala CID NATO se află la ce-a de a treia ediţie, primă desfăşurîndu-se în anul 2008.
 
Pentru a confirma participarea dvs. vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email ecaterina.valcu@nato.md sau la nr. de tel. +373 22 577824.

0