1792

Un baiat blocat pe un pilon electric a fost salvat de colaboratorii DSE


În după amiaza zilei de duminica, 9 septembrie, salvatorii Unității salvatori și pompieri Fălești au fost alertați pentru a salva o persoană blocată pe un pilon electric, din localitatea Egorovca din raionul Fălești.


Ajunși la fața locului, angajații Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale au constatat că un băiat de 22 de ani se afla blocat pe un pilon de energie electrică, la o înălțime de 7 m de la sol. Din fericire, intervenția a fost promptă, salvatorii reușind să salveze viața băiatului. După ce colaboratorii Serviciului salvatori și pompieri au reușit să coboare cu atenție persoana, aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acum viața celui salvat se află în afara oricărui pericol.


Pe parcursul ultimelor 24 de ore, salvatorii au intervenit la 28 de solicitări. Aici se înscriu intervenții la lichidarea focarelor de ardere, deblocări de uși, dar și salvarea persoanelor de la înălțime. Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale recomandă cetățenilor să apeleze 901 atunci cînd se află în situații excepționale.


tv7.md

0