1127

TERIFIANT! Un fotbalist și-a ucis soția și a dat carnea la câini

 
Bruno Fernandes de Souza, portarul, căpitanul şi idolul, până în urmă cu doi ani, al suporterilor echipei de fotbal Flamengo, una din cele mai iubite din Brazilia, riscă să îşi petreacă restul zilelor în spatele gratiilor, informează jurnal.md
 
Fotbalistul este acuzat că şi-a ucis şi tranşat amanta, fotomodel, Eliza Samudio, pe fondul unei crize de nervi la primirea veştii că aceasta urma să nască, scrie Jurnalul.ro.
 
Crima a avut loc în urmă cu doi ani, atunci când jucătorul a şi fost concediat de Flamengo, după ce, în absenţa cadavrului, a fost acuzat de procurori doar de răpire.
 
Noile acuzaţii au fost formulate în urma mărturiei unuia dintre complicii lui Bruno, un fost ofiţer de poliţie, care le-a declarat anchetatorilor că a fost de faţă când prietenul său, care îi solicitase ajutorul, şi-a tranşat amanta, la puţin timp după ce o ucisese.
 
Luiz Santos, unul dintre complicii criminalului, alături de soţia acestuia, Dayane, şi un văr adolescent al jucătorului, a declarat, conform Daily Mail, că Bruno a scăpat de bucăţile de cadavru fie incendiindu-le, fie aruncându-le celor patru câini, rasa rotweiller, de pe proprietatea jucătorului.
foto: marca.com
0