1034

Crima terifianta la Hancesti. Fratele unui fost primar, injunghiat si abandonat intr-o padure!

 
Fratele unui fost primar din Hancesti a fost gasit ars si injunghiat langa o padure. Alaturi se afla masina acestuia, care a fost incendiata. Cadavrul fusese descoperit, din intamplare, de cativa sateni. Potrivit politiei, autorul crimei este un baiat, in varsta de 17 ani, care vroia sa fure din masina in timp ce victima dormea.


In jurul orei 9 dimineata, padurarul din satul Crasnoarmeiscoie a fost anuntat ca fasia forestiera este in flacari. Acesta a chemat in ajutor cativa sateni. La fata locului au gasit o masina in flacari. Oamenii au inceput sa stinga focul si, in timp ce lucrau, au dat peste un barbat mort.


Barbatul pe care il vedeti in imagini este unul dintre cei care s-au aflat la fata locului. El spune ca dupa ce a fost gasit cadavrul, oamenii au chemat politia.

Ulterior, s-a aflat ca victima locuia in satul vecin, Carpineni si avea 64 de ani. El este fratele unui fost primar de la Hancesti, fiind si proprietarul unor magazine din sat. Acasa la el am gasit astazi doar o ruda, care ne-a spus ca nu are idee cine putea sa-l omoare cu o asa cruzime.

Intr-un comunicat de presa, Ministerul de Interne a anuntat ca a fost retinut un tanar de 17 ani din satul Crasnoarmeiscoie.
 
Potrivit politiei, sambata seara victima ar fi consumat mult alcool. Dupa asta, insa, nimeni nu l-a mai vazut. Se presupune ca acesta a mers cu masina langa padurea, unde adormise.
 
Suspectul l-a vazut si a vrut sa fure din automobil. Victima, insa, s-a trezit, iar tanarul de frica sa nu fie denuntat a decis s-o omoare.
 
Tanarul este cercetat pentru omor. Oamenii legii nu exclud ca acesta a avut si complici. Deocamdata nu este clar daca baiatul isi recunoaste vina.
 
protv.md

0