1011

Un taximetrist beat crita a lasat o strada intreaga din Durlesti fara curent! "Abia se tinea pe picioare"

 
Un taximetrist a lasat o strada intreaga din Durlesti fara curent dupa ce s-a izbit violent de un pilon de electricitate. Martorii sustin ca soferul era beat crita la volan. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Acum, acesta risca amenda si sase puncte de penalizare.

Incidentul s-a produs in jurul orei 16. Soferul se deplasa pe strada Livezilor din oraselul Durlesti si, deodata, a oprit intr-un stalp de electricitate, pe care l-a doborat la pamant. In taxi nu se afla niciun pasager. Potrivit martorilor, soferul era in stare de ebrietate.


Soferul a lasat fara curent 90 de case. Muncitorii lucreaza acum si promit ca locatarii vor avea lumina in aceasta seara. Furnizorul de energie electrica spune ca va cere recuperarea prejudiciului de la proprietarul masinii implicate in accident.
 
Politia rutiera a deschis o ancheta pe marginea acestui caz. Soferul a fost supus testului de alcoolemie, iar rezultatul va fi gata peste zece zile. Soferul risca o amenda de pana la o mie de lei si sase puncte de penalizare. El a refuzat sa faca declaratii.
 
protv.md

0