887

Un tânăr, încătușat pentru șantaj

Un tânăr a fost reținut în flagrant în centrul capitalei, cu puțin timp în urmă, în timp ce extorca bani de o la femeie. S-a întâmplat ziua-amiaza mare, în centrul capitalei, chiar vis-a-vis de primărie.

Ofițerii de la Combaterea crimei organizate l-au reținut pe tânăr în momentul în care acesta a primit 300 de euro de o femeie pe care o șantaja de mai mult timp cu o presupusă înregistrare video în care aceasta ar apărea în ipostaze compromițătoare.

Anterior, tânărul a mai luat de la femeie 200 de euro, dar a continuat să o șantajeze. Astăzi suspectul a fost prins după ce a primit a doua tranșă, de 300 de euro.

Tânărul a refuzat să vorbească cu echipa Jurnal TV. Femeia șantajată a declarat însă că ea și tânărul reținut se cunoșteau de mult timp și că nu s-a așteptat să-i facă una ca asta. Mai mult, femeia susține că habar nu are despre ce imagini este vorba. Aceasta afirmă că i-a plătit tânărului „de frică”, deși asigură că nu are cum să fi fost filmată în ipostaze compromițătoare.

Femeia are 32 de ani, este din Republica Moldova, dar locuiește de mai mult timp în Germania, iar acum se află în vacanță în RM.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore. Anchetatorii urmează să stabilească în baza cărui articol i se va deschide dosar penal.
jurnal.md
0