583

Simpatizanţii PCRM îi promit lui Vlad Filat o zi fierbinte la Bălţi şi "salutări cu ouă clocite": Ia-ţi condiţion


Vlad Filat îşi duce miniştrii mâine la Bălţi pentru a desfăşura acolo şedinţa Cabinetului de ministri. Asta în condiţiiţe în care la 26 iulie, consilierii comunişti de la Bălţi au votat pentru extinderea autonomiei municipiului
Cu această ocazie, simpatizanţii PCRM se pregătesc să-l întâmpine pe şeful Guvernului într-un mod mai "special".
Potrivit hotnews.md, pe siteurile pro-comuniste, simpatizanții PCRM lansează mesaje de mobilizare pentru a-l întâlni „destoinic” cu ouă clocite pe premierul Filat și pe miniștrii săi.
Mesajele comentatorilor pro-comuniști sunt agresive și, se pare, Vlad Filat chiar va avea o zi fierbinte la Bălți. Aceştia îl avertizează să-şi ia cu el condiţionere şi mai mulţi bodyguarzi.
Vă invităm să vedeţi mai jos mesajele simpatizanţiolor PCRM:



Foto: HotNews
Amintim că la 26 iulie, consilierii comunişti de la Bălţi au votat pentru extinderea autonomiei municipiului. Consilierii municipali au declarat că îşi doresc autonomie financiară şi posibilitatea de a numi managerii de instituţii din Bălţi. Aceştia susţin că ar fi obosit din cauza presiunilor din partea autorităţilor centrale de la Chişinău.
Menţionăm că, tot pe 26 iulie, premierul Vlad Filat a plecat la Londra, pentru a asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012. 

0