1068

A venit la spital cu mana in punga, iar medicii au reusit sa i-o puna la loc! Caz incredibil la Chisinau

 
A venit la spital cu mana in punga, iar medicii au reusit sa i-o puna la loc. Este vorba despre o femeie in vasta de 41 ani, care in timp ce muncea prin gospodarie si-a taiat o parte din antebrat. Dupa interventie, medicii au spus ca mana femeii nu va mai fi la fel. Aceasta a preferat sa nu-i divulgam identitatea.

Ajunsa la Spitalul de Urgenta, femeia le-a povestit medicilor ca si-a taiat mana in timp ce, impreuna cu sotul sau, schimba geamuri acasa. Barbatul taia ramele vechi cu un polizor si, la un moment dat, l-a scapat peste mana femeii. 

Interventia chirurgicala a durat opt ore, timp in care medicii au reusit sa-i puna bratul la loc. 

Acum, pacienta in varsta de 41 de ani se simte mai bine. Este fericita ca a inceput sa-si simta mana si spera ca functiile antebratului se vor restabili cat mai curand. Asta chiar daca perioada de recuperare poate dura luni, chiar si ani, spun medicii.

Potrivit medicilor, anual cel putin cinci persoane isi amputeaza membrele in urma  incidentelor produse in conditii casnice. Doctorii mai pot face ceva daca pacientii ajung rapid la spital, in cel mult 6 ore.
 
protv

0