2047

Clanul Botgros, vacanţă de lux în Antalya. Au fost cazaţi în acelaşi hotel cu Zinaida Julea!

Clanul Botgros a avut parte de o vacanţă de lux în Turcia. Artiştii s-au cazat în cel mai prestigios hotel din Antalya, Vogue Avangard, pentru ca a doua zi să afle că în acelaşi hotel sunt cazaţi şi colegii lor de scenă, Pasha Parfeny şi Zinaida Julea. Cornel Botgros a declarat în exclusivitate pentru APROPO că maestrul Nicolae Botgros şi Zinaida Julea şi-au vorbit pentru prima dată după opt ani de „supărare şi rivalitate”.

Familia Botgros a avut parte şi anul acesta de o vacanţă pe cinste. Timp de zece zile, artiştii s-au relaxat pe litoralul din Antalya şi au ales să se cazeze în unul din cele mai luxoase hoteluri din Turcia, Vogue Avangard. Cornel Botgros a declarat pentru APROPO că în acest an, iniţiativa de a merge la mare cu toată familia a venit din partea tatălui său.

Nicolae Botgros şi Lidia Bejenaru, mai romantici

„Să vă spun un secret. Părinţii mei abia anul trecut au mers pentru prima dată la odihnă în Turcia. Erau foarte sceptici şi nu-şi doreau să călătorească cu avionul. Ne spuneau că vor să meargă în România ori Ucraina, aşa cum au făcut-o în toţi aceşti ani, dar până la urmă ne-a reuşit să-i convingem şi iată că acum tata a venit cu iniţiativa de a merge din nou în Antalya, doar că am ales o altă destinaţie şi ne-am cazat în unul din cele mai luxoase hoteluri. Noi muncim tot anul, avem un program de muncă alert şi meritam o vacanţă pe cinste”, ne-a declarat fiul maestrului Botgros.

Se întâlneau la un şpriţ

Adriana şi Cornel Botgros au ţinut cu orice preţ ca părinţii lor săi aibă parte şi în acest an de o vacanţă activă, să viziteze cât mai multe locuri frumoase şi le-a reuşit. „Erau foarte fericiţi. Noi stăteam pe terasă şi-i urmăream cum se plimbă pe alee ţinându-se de mână. Au devenit mai romantici”, ne mărturiseşte vioristul. În a doua zi de vacanţă, clanul Botgros s-a întâlnit pe litoral cu cel care ne-a reprezentat anul acesta ţara la Eurovision, Pasha Parfeny. Artiştii au aflat că s-au cazat în acelaşi hotel ca, spre seară, să se întâlnească şi cu Zinaida Julea. Astfel, după opt ani în care n-au schimbat nicio vorbă, Nicolae Botgros şi Zinaida Julea au spart gheaţa şi au purtat o discuţie amiabilă. „L-am cunoscut mai bine pe Pasha şi pe iubita sa, Iuliana. Sunt o pereche deosebită. Ne-am întâlnit şi cu Zinaida Julea, care era în vacanţă cu fiica şi ginerele său. Ea a fost cea care s-a apropiat de noi şi l-a întrebat pe tata cum se simte, căci în ultima perioadă a avut unele probleme de sănătate. În fiecare seară, ne întâlneam cu toţii la bar, la un şpriţ. Depănam amintiri şi spuneam bancuri. Ultimele cinci zile le-am petrecut mai mult împreună. Mă bucur că între familia Botgros şi Julea nu există duşmănie ori rivalitate. Au fost unele supărări între tata şi Zinaida Julea, dar au trecut”, ne spune Cornel Botgros. În cele zece zile petrecute în Antalya, artiştii au avut ocazia să viziteze şi Biserica „Sfântul Nicolae”, de unde au procurat o icoană creată la o mănăstire din Grecia.

Au călătorit cu iahtul

Ca să exploreze mai bine locurile din Turcia, Adriana şi Cornel Botgros, împreună cu fiul lor, Cristi, Pasha Parfeny şi iubita acestuia, au închiriat un iaht şi au ieşit în larg. Călătoria a durat în jur de 12 ore, iar fiul cuplului Ochişanu-Botgros a fost atât de încântat de plimbarea cu iahtul, încât şi-a rugat părinţii să mai revină vara aceasta în Turcia. „Ne-am odihnit foarte bine, iar acasă ne-am întors cu noi forţe de muncă. Mama şi Adriana au mers şi prin bazaruri pentru a-şi înnoi garderoba de vară. Am venit acasă şi cu suvenire care să ne aducă aminte de toate locurile vizitate. Familia noastră colecţionează magneţi pentru frigider, iar mai nou, Adriana a început să colecţioneze şi căni pe care sunt gravate denumirile ţărilor în care am avut ocazia să mergem”, ni se destăinuie Cornel Botgros.

Întorşi din vacanţă, Nicolae Botgros şi Lidia Bejenaru, însoţiţi de nepoţelul Cristi, s-au retras la vila lor de la Sovata, iar Adriana şi Cornel au revenit la programul alert de muncă. Cuplul Ochişanu-Botgros le-a fost alături finilor Veronica şi Ion Paladi, care, la rândul lor, au fost naşi mari pe 20 iulie.

apropomagazin.md

0
владик25 Июля 2012, 00:03
В
владик25 Июля 2012, 00:03

какой клан? что за стрём на фотках? кто эти люди?

0
  • 0
  • 0