1252

Accident grav la Sîngerei. Doi tineri, în stare gravă la spital!

 Ghinion înainte de nuntă. Doi tineri, care urmau să se căsătorească pe întâi august, au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. Medicii luptă acum pentru viaţa fetei care se visa deja mireasă, dar sunt rezervaţi în privinţa şanselor de viaţă. Nenorocirea s-a produs lângă Sângerei.
Pantofii de mireasă, buchetele pentru vornicei şi câteva invitaţii împrăştiate prin benzinărie. Este totul ce a rămas dintr-o nuntă care urma să aibă loc pe întâi august. Visul unei nunţi de vis a fost spulberat în câteva secunde. Dimineaţa, mirii, împreună cu un prieten, s-au pornit la Chişinău, unde trebuiau să caute muzicieni. Doar că la un moment dat, şoferul, care trebuia să fie şi miere, a pierdut controlul volanului şi încercând să evite impactul cu un automobil de pe contrasens s-a izbit violent în panoul unei benzinării. Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a răsturnat.
În urma impactului toţi trei au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Sângerei cu diferite traumatisme. Mama mirelui a venit într-un suflet când a aflat despre tragedie.
Poliţiştii investighează cazul pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.
Foto şi Video la Crime.md
0