1006

Comuniştii şi socialiştii, în UNISON: NU vrem în vacanţă !

Socialiştii şi comuniştii se pare că sunt într-un gînd în ceea ce priveşte încheierea sesiunii parlamentare înainte de termen. După ce, la şedinţa Parlamentului de săptămîna trecută, Igor Dodon a spus că grupul său este împotriva acestei vacanţe din cauza secetei din ţară, astăzi, şi PCRM a lansat aceeaşi idee.
“Suntem în pragul unei catastrofe alimentare, iar noi închidem şedinţele Parlamentului cu trei săptămîni înainte de termen. În loc să vă gîndiţi la concediu punînd palmele între muşchii fesieri, ar fi bine să vă gîndiţi la ţară”, a declarat comunistul  Iurie Muntean.
Anterior, liderul grupului parlamentar al socialiştilor Igor Dodon a amintit, în cadrul şedinţei în plen a Parlamentului, că este incorect ca această sesiune de primăvară-vară să fie încheiată aşa de rapid. Socialiştii consideră că sînt încă multe subiecte importante de discutat, cum ar fi politica bugetar-fiscală şi graba Alianţei de a pleca în vacanţă este o bătaie de joc faţă de treburile publice ale ţării şi faţă de cetăţeni.
Igor Dodon a spus că socialiştii solicită prelungirea sesiunii parlamentare în termenele stabilite anterior.
Amintim ca Biroul Permanent al Parlamentului a decis ca deputații să se întrunească astăzi și mîine în ultimile ședințe din sesiunea de primăvară-vară.
http://www.arch.actualitati.md/md/md-comunistii-si-socialistii-in-unison-nu-vrem-in-vacanta/
0