962

Liberalii şi Dodon fac front comun. Vor să afle cîţi COMUNIŞTI SE DROGHEAZĂ sistematic

Nu numai liderul PSRM, Igor Dodon, este de părere că deputatul PCRM, Mark Takaciuk, s-ar fi dus drogat la o emisiune de la ProTV, ci şi liberalii susţin acelaşi lucru. Astăzi, la şedinţa Parlamentului, deputatul PL Valeriu Munteanu a făcut pentru prima dată declaraţii despre incidentul de săptămîna trecută cînd comunistul Grigore Petrenco s-a năpustit asupra liberalului Anatol Şalaru.
„Vreau să reamintesc că pe blogul unui deputat neafiliat a fost plasată informaţia că în cadrul unei emisiune TV,  Mark Tkaciuk a venit iarăşi drogat. Eu solicit ca Procuratura Generală împreună cu deputatul respectiv să investigheze dacă mai sunt persoane din PCRM care consumă droguri, reieşind din ultimul incident în care a fost implicat Grigore Petrenco”, a spus deputatul Munteanu.
Actualităţi.md aminteşte că, acum o lună, Tkaciuk a declarat la emisiunea „În Profunzime” că Dodon ar fi luat trei milioane de euro în shimbul votului acordat preşedintelui Nicolae Timofti. Ulterior, socialistul a spus că Tkaciuk ar fi consumat droguri înainte să meargă la acea emisiune.
http://www.arch.actualitati.md/md/md-liberalii-si-dodon-fac-front-comun-vor-sa-afle-citi-comunisti-se-drogheaza-sistematic/
0