450

Dodon SE UMFLĂ în pene

Liderul socialiştilor, Igor Dodon vrea organizarea unui referendum pentru înlăturarea primarului Dorin Chirtoacă de la cârma municipiului Chişinău. „Soluţia pe care o propunem este un referendum care să înlăture „surpriza” ruşinoasă şi incompetentă de la conducerea Chişinăului”, spune Dodon.
„Pentru a opri haosul administrativ din capitală e nevoie de o soluţie chirurgicală” – înlăturarea primarului Chirtoacă de la conducerea Primăriei Chişinău. Dacă primarul nu va fi înlăturat acum, în doi-trei ani Chişinăul va fi transformat de Chirtoacă într-o cloacă poluată, cu instituţii falimentate şi cu servicii extrem de necalitative sau chiar inexistente”, spune acesta.

În acelaşi timp Dodon l-a învinuit pe Chirtoacă de corupţie. „În loc să construiască parcări subterane şi multietajate, aşa cum a promis, în primăria lui Chirtoacă s-a construit o piramidă a corupţiei subterane şi multietajate”, a declarat Igor Dodon.

Dodon mai spune că în luna septembrie, va fi format grupul de iniţiativă pentru colectarea semnăturilor de iniţiere a referendumului anti-Chirtoacă.
24h.md
0