1142

(video) Le-au pus pistolul la tîmplă şi le-au jefuit. Scene de GROAZĂ într-un parc de la Botanica

Au studii superioare, dar acest lucru nu îi împiedică să recurgă la comportament josnic. Doi tineri din raionul Calaraşi, au fost reţinuţi de poliţie fiind bănuiţi de comiterea a două jafuri şi un atac tîlhăresc pe teritoriul capitalei.
Potrivit poliţiei aceştia au atacat în stradă două domnişoare, ameninţîndu-le cu un pistol pneumatic, le-au deposedat de geantă în care se afla un telefon mobil şi mijloace băneşti. Atacul ar fi avut loc în luna mai, iar jafurile în luna aprilie.
Fiind luaţi la întrebări de oamenii legii, bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia. Ei susţin că  în momentul în care au atacat victimele din parcul din sectorul Botanica asupra lor aveau două pistoale pneumatice cu care au ameninţat fetele în caz că vor striga după ajutor.
Potrivit declaraţiilor bănuiţilor, armele pneumatice le-ar fi vîndut ulterior unor necunoscuţi, iar banii din geantă i-au cheltuit.
Tinerii au vîrste de pînă la 20 de ani şi îşi fac studiile la două instituţii de învăţămînt superior din Chişinău.
În prezent ei sunt cercetaţi penal pentru jaf şi atac tîlhăresc, dacă le va fi demonstrată vinovăţia în instanţă atunci ei riscă ani grei de puşcărie.
http://www.arch.actualitati.md/md/md-video-le-au-pus-pistolul-la-timpla-si-le-au-jefuit-scene-de-groaza-intr-un-parc-de-la-botanica/  
0