980

EXPLOZIE la Bălți: O femeie și fiul acesteia au decedat

 O femeie de 89 de ani și fiul său de 54 de ani au decedat azi dimineață în urma unei explozii de gaze care s-a produs în municipiul Bălți.
 
Potrivit Serviciului Situații Excepționale (SPCSE), ar fi explodat o butelie cu gaz. "Explozia ar fi avut loc la ora 07:50 dimineața, pe strada Hersonului nr. 15 din municipiul Bălți. Serviciul 901 a fost alertat de către vecini la ora 08:24 de minute. Ajunși la fața locului angajații SPCSE au stabilit că s-a produs o deflagrație a unei construcții auxiliare, cu dimensiunile de 6x4m. Au fost depistate două cadavre, o femeie de 89 de ani și feciorul acesteia de 54 de ani. La moment, la fața locului lucrează 16 angajați ai SPCSE, responsabili din cadrul Comisariatului de poliție din municipiul Bălți, serviciul 904 și 903", a afirmat ofițerul de presă Liliana Pușcașu. 
 
Potrivit ofițerului, pompierii au mai găsit o butelie de gaze de propan-butan, dar oamenii din preajmă se află în afara oricărui pericol. Se presupune că explozia ar fi avut loc din cauza unei scurgeri de gaze. 
 
timpul.md
0