1064

Iubitul lui Jennifer Lopez este gay

Toți știu că Jennifer Lopez se afişează fericită la tînărului său iubit, Casper Smart. Toate bune şi frumoase pînă să apară zvonuri cum că frumosul dansator ar fi de fapt un gigolo gay care nu îşi doreşte decît să profite de pe urma gloriei şi a averei cîntăreţei.
Cel puţin asta declară un fost iubit al acestuia, citat de mediatakeout.com. Acesta a postat o fotografie cu Casper pe contul său de Twitter, alături de comentariul: “Uitaţi-l pe băiatul nostru şi vechile sale obiceiuri homo
Un reprezentant al cuplului a ţinut însă să dezminţească informaţiile: “Casper nu este gay.  Aceste comentarii sunt născute din invidie şi din gelozie. Trebuie să fi fost o zi cu foarte puţine ştiri“, scrie RadarOnline.
Jennifer Lopez şi Casper Smart (25 de ani) au o relaţie de cîteva luni şi s-au afişat de nenumărate ori împreună în public.
Jennifer Lopez a divorţat anul acesta de cîntăreţul de muzică latino Marc Anthony, după o relaţie de 8 ani. Cei doi au împreună două emene, Emme şi Max, în vîrstă de patru ani.  
 
 
 
 
 
http://www.arch.actualitati.md/md/md-iubitul-lui-jenifer-lopez-este-gay/
 

0