949

Partidul lui Godea a rămas fără 500 de membri

Nici nu a apucat bine să-şi formeze partidul şi deja mai mulţi membri din partidul Acţiunea Democratică, condus de Mihai Godea, părăsesc formaţiunea.
Conducători ai patru organizaţii teritoriale ale PAD au anunţat astăzi că părăsesc formaţiunea împreună cu peste 500 de membri. În acelaşi timp liderul PAD Mihai Godea contestă informaţiile şi spune că au plecat din partid doar şapte membri, informează MOLDPRES.
Oamenii, reprezentanţi ai organizaţiilor teritoriale PAD din raioanele Edineţ, Şoldăneşti, Floreşti şi ai organizaţiei din sectorul Buiucani al capitalei şi-au anunţat intenţia de a pleca, în cadrul unei conferinţe de presă. Ei au afirmat că în PAD nu ar exista democraţie, iar partidul ar fi fost condus de alte persoane decît cele înscrise oficial.
În partid au venit oameni aroganţi care au transformat formaţiunea într-o întreprindere privată. Plecările vor mai continua”, a opinat Vasile Pleşca preşedintele organizaţiei teritoriale PAD din Floreşti.
Actualităţi.md amintesc că Partidul Acţiunea Democratică a fost fondat cu un an în urmă. Mai multe guri susţin că PAD ar fi condus, de facto, de către prim-vicepreşedintele Parlamentului şi controversatul om de afaceri, Vlad Plahotniuc.
http://www.arch.actualitati.md/md/md-partidul-lui-godea-a-ramas-fara-500-de-membri/  
0