507

Ce note și câte restanțe are Dorin Chirtoacă

http://www.union.md/images/poza_start/9286_0_1.jpg 

Primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a primit note de 2, 5 și 10 din partea mai multor deputați care au discutat ieri față de activitatea acestuia în decursul unui an de la investirea în funcţia de primar general al municipiului Chişinău.

În timp ce deputatul PL, Oleg Cernei l-a apreciat pe Chirtoacă cu nota 10, deputatul PCRM, Valentin Todercan i-a oferit acestuia nota 2.

”Chirtoacă merită nota 2, pentru că primarul nu a lucrat în toţi 4 ani, nu doar în ultimul, cu toate că i-a aburit pe alegători şi l-au votat”, a menționat  deputatul PCRM în cadrul ediţiei speciale a emisiunii Fabrika de la Publika TV.

De altă părere este Oleg Cernei, care a specificat că la resursele pe care le are Primăria Capitalei, primarul merită un 10, cu toate că CMC-ul nu prea a activat.

De asemenea, Dorin Chirtoacă a primit note de 5 și 7 din partea analistului politic Igor Boțan și nota 9 din partea deputatului PLDM, Sandu Grecu.

”Chirtoacă merită un satisfăcător, bunişor, între 5 şi 7, pentru că există domenii în care lucrurile stau relativ bine şi altele în care sunt restanţe ale Primăriei”, a adăugat Boțan.

Menționăm că Dorin Chirtoacă şi-a prezentat ieri raportul de la un an de la investirea în funcţia de primar general al municipiului Chişinău.
 
UNION

0