546

Chirtoacă visează la o funcţie mai importantă în stat decât cea de primar al Capitalei

 Dorin Chirtoacă visează la o funcţie mai înaltă în stat decât cea de edil al Capitalei. Deşi încă nu a decis cu ce se va ocupa după încheierea mandatului de primar general al mun. Chişinău, acesta spune că nu ar fi împotrivă să ajungă printre principalele persoane în stat. Declaraţiile au fost făcute în Ediţia Specială a emisunii Fabrika.
 
Primarul de Chişinău nu exclude că după 2015, atunci când i se va încheia mandatul, ar putea candida la o funcţie mai importantă decât cea ocupată în prezent. Chirtoacă susţine, însă, că nu va renunţa la practicile aplicate în Primărie: "Nu ştiu ce va fi cu activitatea mea politică după 2015, dar dacă vreodată voi deţine o funcţie politică mai înaltă la nivel de stat, abordările vor fi la fel de drastice, reduceri de cheltuieli. Acelaşi lucru care s-a produs în alte state ne aşteaptă şi pe noi. Primăria Chişinău deja a trecut prin asta", a precizat acesta.
 
În luna februarie curent, Dorin Chirtoacă a declarat că ar putea candida la fotoliul prezidenţial, în cazul în care vârsta minimă pentru ocuparea acestui post ar fi micşorată.
 
 
Publika
0