2924

Giant sau Scott ? Care bicicleta este mai buna ?

Dacă sunteți amatorul de viteză și romantică, tindeți să duceți un mod de viață activ, aveți grijă de mediul înconjurător sau pur și simplu economisiți timpul despasîndu-se zilnic prin oraș, atunci, fără îndoială, veți fi interesați de oferta magazinului nostru online.
Special pentru dumneavoastră magazinul online Cumpara.MD a pregătit prețuri speciale pentru un sortiment larg de biciclete GIANT și Scott pentru orice gust: de muntesportivede șoseade orașde damăpentru copiipentru adolescențiBMXconfortabile.

Biciclete Giant

Expresia «Nu trebuie să inventăm bicicleta din nou» nu se referă la bicicletele GIANT. La fel ca și o sută de ani în urmă, puterea motorului bicicletei este egală cu puterea unui om. Scopul constructorilor este să transforme 100% a acestei puteri în mișcare. Acestui scop este consacrat fiecare detaliu. Anume din acest motiv, în spatele fiecărei biciclete GIANT se află ideile geniale ale inventatorilor, neobositele cautări de noi tehnologii, producţia calitativă şi lucrul minuţios al muncitorilor. 

Cel mai mare producător mondial de biciclete GIANT construieşte cele mai uşoare rame din lume, cele mai inovatoare sisteme de amortizare, aliaje extrem de uşoare şi învelişuri extrem de rezistente- toate caracteristicile prin care s-au remarcat mereu bicicletele GIANT şi care le-au făcut unele din cele mai bune în lume.

 



Promoție! Biciclete Giant - prețuri de vară!

Biciclete SCOTT

SCOTT Bycicles este liderul recunoscut pe piața bicicletelor, care produce biciclete cu diferite funcționalități. Pe parcursul celor 30 ani de activitate compania a implementat o mulțime de idei și soluții tehnice, care au determinat semnificativ tendințele de dezvoltare și aspectul bicicletelor moderne. Toate biciclete SCOTT se deosebesc cu caracteristici tehnice excelente, calitatea impecabilă de producere și finisare și o siguranță  înaltă. SCOTT este un brand prestigios cu o reputație impecabilă, în care puteți avea încredere! 
 



Cumpărături comode cu livrare rapidă

Pentru a procura bicicleta, pur și simplu completați comanda online și alegeți modul convenabil de plată și livrare


0