492

PCRM renunță la propriile mijloace media


După ce postul de televiziune NIT a rămas fără licență, comuniștii mai pierd un mijloc media pe care îl conduceau. Ziarul ”Moldova Suverană” își va schimba politica editorială după bunul plac deoarece nu mai este finanțat de PCRM.


”Compania NIT a cedat partea sa socială de 90% pe care o deținea în ziarul ”Moldova Suverană” colectivului de muncă! De acum încolo, colectivul își decide soarta și politica editorială de sine stătător”, scrie deputatul comunist Sergiu Sârbu, pe profilul său de pe Facebook.


Amintim că anterior  pe internet a circulat  o înregistrare audio a unei convorbiri telefonice pe care liderul PCRM, Vladimir Voronin ar fi avut-o cu Vladimir Iurașev, reprezentantul lui Evghenii Șevciuk la „prezidențialele" din regiunea transnistreană.


Reprezentantul lui Șevciuk i-a cerut ajutor lui Voronin în campania electorală, dar fostul președinte l-a refuzat, motivând că Partidul Comuniștilor ar avea în ultimul timp probleme financiare, inclusiv cu finanțarea propriilor mijloace mass-media.


union.md

0