2051

El este preotul homosexual din Ialoveni care îşi bătea nevasta


Se pare că nu toate feţele bisericeşti din Republica Moldova sunt împotriva legii privind asigurarea egalităţii. Asta reiese dintr-un articol al publicaţiei Timpul.md, care a făcut rost şi de o fotografie a preotului Ioan Cotorobai din satul Răzeni, r-nul Ialoveni, în care este îmbrăcat într-o rochie de mireasă.
„Îmi aducea în casă bărbaţi cu care recunoştea că întreţine relaţii. La ziua lui de naştere din 2003, l-a adus pe unul, care a rămas la noi. Seara, mi-a spus că vrea să se culce cu el. A doua zi, m-a rugat să-l fotografiez în rochie de mireasă. Dimineaţa, cînd mă pregăteam să mergem la biserică, îl găseam privind Gay TV. Într-o zi, fiul nostru l-a surprins făcînd sex cu finul nostru de cununie. Am găsit printre notiţele sale şi texte prin care defăima mitropolitul. Am refuzat să-l mai însoţesc la biserică şi a început să mă bată”, sut declaraţiile soție, preoteasa Irina, citată timpul.md.
Potrivit autorului reportajului exclusiv, despre apucăturile anticreştine ale părintelui ar fi aflat şi ÎPS Vladimir, care a încercat să-l demită. Ulterior, acesta s-a angajatla MitropoliaBasarabiei, unde se pare că este primit cu lauri de ÎPS Petru.
Sursa: ACTUALITĂŢI.MD cu referinţăla Timpul.md
 
(foto)
http://www.actualitati.md/md/md-el-este-preotul-homosexual-din-ialoveni-care-isi-batea-nevasta/
0