1113

"Патриоты Молдовы" с румынскими паспортами

Mai jos se află lista cu Românofobii din rep. Moldova care şi-au luat cetăţenie română, au jurat credinţă statului român,  dar care trădează interesul naţional al statului care i-a recunoscut ca membri. Dacă mai aveţi informaţii şi despre alte persoane publice care au cetăţenie trimiteţi-ne datele lor şi le vom publica după verificare.
Atenţie: totul este legal, deoarece după câteva date de identificare simple de la orice autoritate din România, fiscală, juridică sau administrativă puteţi afla informaţii. Nu trebuie să fii un geniu pentru a afla. Oricum ne ocupăm noi de asta.
În fiecare zi se va publica câte un nou “patriot”.Deci intr-un an vom avea peste 300  in lista.
Ordinea este una aleatorie si nu a importantei si asta pentru ca nici unul din ei nu este important.
Cum puteţi avea încredere în trădători  , laşi şi spioni? De ce ascultaţi de cei care vă spun că Unirea nu e bună când ei şi-au luat cetăţenie română? Nu vedeţi că ei nu vor decât să vă ţină în sărăcie şi sub control?
 Mihail Garbuz - “celebrul” presedinte alPatriotilor Moldovei este cetatean roman. Cel care striga sus si tare ca Romania este Scaraoschi dar Rusia este ingerul lui Dumnezeu, este cetatean Roman. Mihail Garbuz este cetatean Roman si a jurat credinta statului roman. Pentru faptele sale cu usurinta in Romania , daca cineva l-ar considera important, l-ar cauta pentru spionaj si afectarea interesului national. Mihail Garbuz ca sa se simta important tradeaza statul al carui cetatean este , pentru a-si tine pentru bani fratii subjugati.
 
Mihai Contiu- este cetatean roman, nascut in Romania . Acesta este unul din cele mai proaste exemplare ale neamului romanesc. Mai rau de atata nu se putea.  Este acela care s-a nascut in Romania, a trait in Romania si pe banii Romaniei a tradat Romania . Se pare ca acesta nu mai poate intra in Romania pentru ca odata intrat va fi arestat pentru spionaj si tradare . Are azil in rep . Moldova fiind un timp sluga lui Voronin. Acum se readapteaza pentru ca nu trebuie sa fii un geniu sa vezi ca partidul comunistilor nu va mai ajunge niciodata la putere in Basarabia. A declarat intr-o emisiune la Publika TV ca este un roman veritabil , adica nu precum romanii basarabeni.
 
Serghei Perciun este si el membru al tribului Patriotii Moldovei. Aparent se lupta pentru Unire, dar pentru absurda unire a rep. Moldova cu Moldova de Vest. Este un puternic sustinator al apropierii de Rusia si integrarea in Uniunea EuroAsiatica si se opune energic Unionistilor, injurandu-i in stanga si in dreapta. Serghei Perciun este cetatean roman si a jurat credinta Romaniei. Dupa ce a jurat credinta ca sa obtina dreptul de a fi european, tradeaza miseleste tot ce inseamna Romania.
Se vehiculeaza ca este platit de catre rusi pentru a face campanie anti-romaneasca si pentru a incerca prin prezenta publica sa se infaptuiasca Unirea celor doua state romanesti.
 
Igor Dodon – este si el un onest cetatean al statului Roman. Igor Dodon  a fost membru al partidului comunist din rep. Moldova , a plecat acum cativa ani de acolo si a fost ales presedinte al Partidului Socialistilor din Rep. Moldova. Este cunoscut pentru atitudinea anti-romaneasca pe care o are si pentru denigrarea simbolurilor care amintesc de legatura intre cele doua state romanesti. Este un puternic , dar fals sustinator al statalitatii rep. Moldova , dar rareori reuseste sa adauge si argumente logice frazelor sale.
Ghimpu la numit in mod public prost pe Dodon. Probabil ca fiind colegi de parlament il cunoaste mai bine si noi ne abtinem de la orice declaratie.
Dacă cineva consideră că a ajuns din greşeală în listă atunci îl rugăm să ne trimită dovada pe noi@basarabia-e-romania.ro .
Dacă doriţi completarea listei atunci trimite-ţi email tot acolo cu nume, prenume şi de ce este persoană publică.
http://www.curaj.net/?p=71181
0