528

„Scenariu apocaliptic” de la Mocanu: În toamna acestui an, Moldova va deveni o zonă părăsită

 În toamna acestui an, Republica Moldova va ajunge o zonă părăsită, uitată de Uniunea Europeană, în care nu va mai avea loc nicio reformă. Unicul stăpân al țării va fi Vlad Plahotniuc. Acesta este scenariul pe care îl prognozează liderul mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu.  

Acesta susține că actualul vicepreședinte al Partidului Democrat va organiza încâ câteva atacuri raider asupra sistemului bancar în august, pentru „a-și duce la bun sfârșit proiectul de acaparare a Republicii Moldova”.
 
„La ora actuală, Plahotniuc nu se ocupă doar de reformarea Partidului Democrat - aceasta este doar o verigă, o singură direcție. Reformarea se face dinafară. Plahotniuc își consolidează o structură deasupra clasei politice din Moldova. Acest staff se ocupă de reformarea sistemului bancar, a justiției, de reformarea lui Filat, care acum un an a anunțat de pericolul mafiotizării țării. Filat nu mai controlează nici vama, nici Fiscul - astăzi totul este controlat de Plahotniuc. Stafful lui Plahotniuc funcționează non-stop și și-a subordonat Partidul Liberal, parțial Partidul Comuniștilor, partidul lui Godea, Pavlicenco, etc”, a declarat Mocanu astăzi, 22 mai, în cadrul unei conferințe de presă. 

Acesta afirmă că liderii Alianței pentru Integrare Europeană „vor fi înghițiți” de Vlad Plahotniuc. Potrivit lui Mocanu, ultimul „l-a cumpărat” pe Mihai Ghimpu, „îl va sacrifica” pe Vlad Filat și „îl va înlătura” de la cârma partidului pe Marian Lupu. „În toamnă, Republica Moldova se va pomeni într-o criză economică fără precedent. Europenii nu vor mai face miză pe povestea de succes a țării noastre, nimeni nu se va interesa de RM, nu vor mai veni bani din granturi, iar proiectul lui Plahotniuc, dupâ câteva atacuri raider, va fi aproape de finisare. La toamnă va fi pus capacul la toate”, a conchis acesta.
0